Te ajutăm la curăţenia de primăvară


 
             În curând va sosi momentul pentru curăţenia de primăvară. Pregăteşte-te din timp, fără substanţe chimice periculoase! Chiar dacă nu putem face noi toată treaba în locul tău, te ajutăm să faci curăţenie la un preţ foarte convenabil.

Cumpără în martie sau aprilie trei produse CaliClean pe o singură factură şi pe al patrulea îl primeşti gratuit, iar casa îţi va străluci de curăţenie!


De ce sunt produsele CaliClean atât de bune?

Fiindcă sunt produse de igienă domestică ecologice, fără substanţe chimice. Ele protejează mediul înconjurător şi nu îţi pun în pericol sănătatea.

Substanţele active sunt 100% de origine vegetală.

În gama noastră poţi găsi produse destinate nevoilor speciale ale fiecărei gospodării: produse de curăţat bucătăria, baia, gemurile şi toaleta, pe lângă produsele de igienă domestică universale.

Fiindcă se prezintă sub formă de spray, utilizarea lor este la fel de simplă ca cea a produselor obişnuite de igienă domestică.

Parfumul plăcut de citrice asigură senzaţia de curăţenie.


Protejează curăţenia casei şi sănătatea familiei tale fără substanţe chimice corozive, într-un mod delicat, cu CaliClean pe care vi-l recomanda echipa Clinicaverde.ro partener Calivita.

 

» inapoi