MagneZi B6 - supliment naturist impotriva stresului ce ofera energie si intareste organismul

Rating: 2.8/5 (94 voturi)

63.36 RON
Tva:
24%
Cod produs:
CV0163
Puncte Bonus:
164
Cantitate:
90 TABLETE
Cantitate:
Trimite unui prieten

Numele dvs.:*
E-mail dvs.:*
Email prieten:*
Abonare newsletter

Email:*

Supliment de Mg, Zn si vitamina B6 pentru oase, muschi, sistem nervos si cardio-vascular

 

Magneziul este unul dintre cele mai importante minerale din organism, fiind esenţial pentru numeroase procese biologice. Un  organism adult conţine aproximativ 24 grame de magneziu, din care jumătate se găseşte în oase, iar restul în celule şi ţesuturi. Magneziul este necesar pentru mai mult de 300 de procese biologice şi mai multe funcţii ale organismului uman. Este utilizat de celule pentru generarea de energie. De asemenea, este important pentru sănătatea sistemului imunitar, pentru oase şi dinţi, pentru funcţionarea normală a sistemului circulator şi nervos. Are un rol important şi în contracţia muşchilor, precum şi în metabolismul proteinelor şi carbohidraţilor. Magneziul este vital pentru regularizarea presiunii arteriale şi menţinerea sănătăţii inimii.

 

     Deficienţa de magneziu afectează absorbţia calciului în organism, ceea ce poate duce la deficienţă de calciu, crescând riscul de osteoporoză. Se cunoaşte faptul că deficienţa de magneziu este asociată cu numeroase afecţiuni, printre care spasmele musculare, osteomalacie, afecţiuni renale, tulburări de somn, afecţiuni gastro-intestinale, pierderea poftei de mâncare, tahicardie.

Foarte importantă este şi forma chimică sub care se prezintă magneziul, deoarece poate influenţa semnificativ absorbţia şi utilizarea sa. Suplimentul alimentar MagneZi B6 fabricat de CaliVita International conţine magneziu legat organic, sub formă de citrat, una dintre formele cele mai uşor de utilizat de către organism.

    În suplimentele alimentare, cel mai des, alături de magneziu se găseşte şi vitamina B6, deoarece facilitează absorbţia magneziului, acţionând sinergic cu acesta. În plus, vitamina B6 are, de asemenea, rol în metabolismul proteinelor, glucidelor şi lipidelor şi în funcţionarea normală a sistemului nervos şi muscular.

    Zincul este un alt element important pentru menţinerea sănătăţii, o deficienţă chiar nesemnificativă a acestuia putând crea numeroase probleme. Este necesar pentru activarea a numeroase enzime, pentru diviziunea celulară, dezvoltarea ţesuturilor conjunctive, funcţionarea adecvată a sistemului imunitar, mineralizarea oaselor, funcţionarea corectă a glandei tiroide, iar prin proprietăţile sale antioxidante combate procesele oxidative din organism.

    Suplimentul alimentar MagneZi B6 se adresează persoanelor care depun efort fizic intens, de ex. sportivilor sau celor care desfăşoară munci fizice grele, persoanelor care depun un efort mental intens, precum şi celor care doresc să aibă mai multă energie în zilele epuizante.


Un flacon MagneZnB6 contine 100 tablete si costa 63.36 lei (cel mai mic pret de distributie).

Se consumă 1 tabletă pe zi, sau conform indicaţiilor medicului dumneavoastră.

0-1-0

Obs.Suplimentul alimentar MagneZi B6 se adresează persoanelor care depun efort fizic intens, de ex. sportivilor sau celor care desfăşoară munci fizice grele, persoanelor care depun un efort mental intens, precum şi celor care doresc să aibă mai multă energie în zilele epuizante.

Componente
Valoare
Unitate
O tableta contine: Magneziu
100
mg
Zinc
5
mg
vitamina B6
5
mg
Afectiuni si simptome in care actioneaza
Mod de folosire
Efort fizic intens
1-1-0
Munci fizica grea
1-1-0
Efort mental intens
1-1-0
Dinti sanatosi
1-0-1
Oase sanatoase
1-0-1
Metabolismul glucidelor,lipidelor, proteinelor
1-1-0
Hipertensiune arteriala
1-1-0
Sistem nervos
1-1-0
Anxietate
1-0-1
Legenda: 1-1-1 = 1 dimineata, 1 la pranz, 1 seara.
Iarna si produsele Calivita

 Pregatiti-va de iarna!


   Rolul sistemului imunitar este acela de a ne proteja orga­nis­mul. Funcţionarea optimă a sistemului imunitar se subîn­ţe­lege (dacă nu avem vreo problemă cronică prelungită de să­nătate); ba chiar suntem „ofensaţi" dacă ne confruntăm cu vreo durere de cap, febră sau răceală într-un moment ne­po­trivit. Nu ne dăm seama de importanţa acestei părţi perfect armonizate a cor­pului nostru decât atunci când suferim sau suntem martorii unei situaţii inconfortabile cauzate de o pro­blemă imunitară dobân­dită sau moştenită genetic.

Trebuie spus că avem o imunitate natu­rală şi una dobândită. Aceasta înseamnă că, într-o anumită măsură, avem parte de protecţie chiar de la naştere, însă partea cea mai semnificativă este „învăţată" pe parcursul vieţii. Multiplicarea microbilor, a viruşilor, bacteriilor, ciupercilor şi a diferi­ţilor paraziţi care pătrund în organismul nos­tru este blocată de proteinele antibac­teriene şi de celulele imunitare (care sunt capabile să distrugă materialul infecţios şi intruşii), care fac parte din sistemul nostru imunitar şi din alte substanţe. Practic, aces­tea sunt componentele imunităţii naturale, însă unele dintre ele participă şi la func­ţio­narea imunităţii dobândite. Mai întâi, de­tectăm microorganismele dăunătoare pe ca­re nu le cunoaştem, apoi le „învăţăm" şi le distrugem. Mai mult, le putem recu­noaşte pe viitor, acest principiu stând la ba­za conceperii vaccinurilor: dacă introducem un virus slăbit în organism, prin intermediul vaccinării, mai târziu vom fi capabili să lup­tăm mult mai rapid şi mai activ cu acesta.

Echilibrul funcţionării sistemului imunitar depinde de aprovizionarea cu energie a di­feritelor celule, leucocite şi celule killer. Toa­te acestea ne solicită enorm organismul, necesitând o cantitate foarte mare de ener­gie, prin urmare corpul are nevoie şi de aju­torul nostru activ. Aşa cum suntem atenţi la modul în care ne alimentăm şi la igiena personală, tot aşa şi sistemul nostru imu­nitar merită o atenţie şi o grijă continuă – lui îi datorăm viaţa noastră, zi de zi.

Odată cu schimbarea anotimpurilor, se schimbă şi imunitatea noastră. Toamna es­te perioada în care organismul se pre­gă­teşte pentru lunile de iarnă. În această pe­rioadă stochează substanţele im­por­tante care vor fi esenţiale pentru protecţia din timpul lunilor de iarnă. Este foarte im­por­tant să participăm în mod conştient la această pregătire! În ziua de astăzi, toată lumea este în căutare de soluţii simple şi ra­pide, care sunt posibile da­to­rită produ­selor complexe! Principiul general este a­cela că su­pli­mentele alimentare nu pot în­lo­cui o alimentaţie sănătoasă, ci o pot doar suplimenta şi sprijini. În consecinţă, mulţi dintre noi se pot gândi că nici nu sunt aşa de importante, din moment ce nu sunt in­dis­pensabile, dar scăderea drastică a cali­tăţii alimentelor, stresul în continuă creş­te­re şi poluarea mediului înconjurător, toate acestea fac necesară suplimentarea. Există substanţe active pe care organismul le poa­te acumula şi substanţe ce sunt eli­mi­nate rapid. În plus, trebuie să ţinem cont de fap­tul că solicitarea crescută a organismului şi necesităţile sale variază şi în funcţie de stadiile şi situaţiile de viaţă. Cele din tine­reţe diferă de cele de la vârsta a treia, sunt influenţate în diferite grade de stresul men­tal şi fizic, iar în perioada sarcinii şi alăp­tării sunt supuse unor modificări suplimentare.

Baza prevenţiei este un mod sănătos de viaţă şi o alimentaţie echilibrată, care im­plică un aport adecvat de minerale şi vita­mine de calitate. Full Spectrum este un pro­dus complex, care se adresează proce­selor fiziologice ce ajută la utilizarea ingre­dientelor sale. Poate reprezenta un ener­gizant imunitar perfect; componentele sale asigură necesarul zilnic de minerale şi vita­mine al unui adult activ.
Aproape în fiecare zi auzim că trebuie să facem mişcare şi să ducem o viaţă mai activă. E logic că, dacă ducem o viaţă acti­vă, consumul şi cererea de energie vor creş­te. Super Mega 50 poate fi un ajutor bine venit: în caz de efort crescut, poate satisface nevoile organismului, indiferent că este vorba de efort mental intens, de practicarea unui sport sau de efort fizic. Se recomandă nu numai în cazurile mai sus men­ţionate, ci şi în lunile de toamnă, deoarece are o com­poziţie ideală pentru pregă­tirea organismului pentru sezonul rece.

CaliVita nu a uitat nici de fe­me­ile care îşi doresc copii în viitorul apro­piat şi de gravide: produsul New Life a fost conceput special pentru ele. Se ştie că ne­vo­ile organismului cresc atunci când acesta este pe cale de a da naştere unei noi vieţi, motiv pentru care este foarte important să ne pregătim în prealabil corpul pentru concepţie. Trebuie subliniat că New Life conţine vitamine şi minerale într-o calitate şi calitate care nu doar că satisfac necesarul zilnic al organismului, ci pot fi şi stocate pentru a pregăti corpul pentru iarnă.

Clinicaverde.ro partener CaliVita s-a gândit, de asemenea, şi la ne­cesarul de vitamine al persoanelor în vârstă şi al celor foarte tinere. Produsele cu multi­vitamine concepute special pentru copii sunt, de exemplu, Lion Kids Punch whith vitamin D  şi Infant Formula, în timp ce Senior Formula este destinat în special ce­lor de peste 50 de ani.

Până acum am dis­cutat despre pro­du­sele com­plexe cu vitamine, acum este timpul să vorbim şi despre minerale. Când facem mişcare, nivelele de mi­nerale din orga­nism încep să scadă, prin ur­mare impor­tan­ţa lor este de netăgăduit.

Consumul insuficient de lichide este o problemă larg răspândită în ziua de astăzi, care împiedică mineralele din alimente să fie dizolvate şi utilizate în mod optim de organism. Chiar şi în cazul unui aport adecvat de lichide, fructele şi legumele cultivate în soluri intens exploatate nu ne pot furniza necesarul de minerale.

Pentru a evita toate acestea, ne putem completa alimentaţia cu suplimente alimentare. Însă nu este totuna ce materii prime foloseşte producătorul pentru a extrage substanţele necesare. Pentru suplimentare, avem nevoie de produse de o calitate excelentă şi cu o compoziţie deosebită, aşa cum sunt cele din gama CaliVita (dintre produsele pe bază de minerale putem aminti Power Mins sau MagneZi B6): în cadrul procesului de fabricare a acestora am inclus substanţele active în forma cel mai uşor utilizabilă de către organism.

Bineînţeles, pe lângă produsele menţionate mai înainte, CaliVita oferă multe alte produse ce conţin vitamine şi minerale, aşa că oricine poate găsi cu uşurinţă un produs care să-i satisfacă ne­voile. Iar acest lucru are o importanţă deosebită toamna, când tre­buie să ne pregătim sistemul imunitar pentru iarnă!

 

Clinicaverde.ro partener Calivita va ofera cel mai bun raport calitate-pret.