Beauty Formula

Rating: 2.9/5 (73 voturi)

110.33 RON
Tva:
24%
Cod produs:
Cv0168
Puncte Bonus:
221
Cantitate:
90 tablete
Cantitate:
Trimite unui prieten

Numele dvs.:*
E-mail dvs.:*
Email prieten:*
Abonare newsletter

Email:*

Beauty Formula -stralucitoare in fiecare zi

 

 

Un păr mai strălucitor, o piele mai fermă, unghii mai rezistente? Da, este posibil! Faceţi cunoştinţă cu cea mai recentă inovaţie a noastră şi veţi străluci zilnic, întocmai ca o stea!


Frumuseţea conferă încredere în sine

Nu mai e niciun secret faptul că trăim într-o lume în care frumuseţea este din ce în ce mai mult prezentă în lumina reflectoarelor şi nu mai există nicio îndoială asupra faptului că un aspect bine îngrijit şi strălucitor a devenit un criteriu important pentru obţinerea succesului, atât în domeniul profesional, cât şi în cel personal.
Pielea este unul dintre organele corpului uman de cea mai mare întindere, fiind în acelaşi timp şi suprafaţa ce separă organismul de mediul înconjurător.  Faţa noastră este primul lucru la care se uită cei din jur, iar un păr curat şi unghiile îngrijite contribuie şi ele la acea primă impresie pe care oamenii şi-o formează despre noi.  Prin urmare, este absolut normal să acordăm o importanţă deosebită îngrijirii lor.  
Însă degeaba dispunem de produse cosmetice de cea mai bună calitate, dacă organismul nostru nu primeşte nutrienţii necesari.  Hrănirea pielii, părului şi unghiilor este o regulă de bază pentru obţinerea frumuseţii mult râvnite. Frumuseţea ne dă încredere în sine şi ne ajută la obţinerea unor performanţe mai bune în toate aspectele vieţii. Tocmai de aceea, CaliVita vă vine acum în ajutor.

Ce oferă Beauty Formula ?

Suplimentul nostru alimentar, în conformitate cu cele mai recente cerinţe de calitate din domeniu, asigură aportul necesar de substanţe nutritive printr-un complex de vitamine, minerale, aminoacizi, colagen şi plante care ajută la menţinerea sănătăţii pielii, părului şi unghiilor, pentru ca dumneavoastră să străluciţi în fiecare zi, întocmai ca o stea!  


Efectele sale

Datorită conţinutului său de siliciu, extractul de coada calului întăreşte firul de păr, creşte rezistenţa unghiilor şi sporeşte elasticitatea fibrelor de colagen ale pielii. Extractul de urzică hrăneşte părul. Zincul ajută la menţinerea structurii sănătoase a pielii. Cuprul joacă un rol important în păstrarea culorii părului şi a pielii. Iodul este un microelement la fel de important pentru sănătatea părului, pielii şi a unghiilor.  Aminoacizii cu sulf contribuie în mare măsură la protejarea structurii firului de păr şi, mai mult chiar, au efecte benefice şi asupra pielii şi unghiilor, în vreme ce binecunoscutele vitamine incluse în compoziţia produsului ne ajută să ne păstrăm aspectul sănătos.

ATENŢIE!


●    Suplimentele alimentare nu constituie un substitut pentru un regim alimentar variat şi echilibrat sau pentru un stil de viaţă sănătos.
●    A nu se depăşi doza zilnică recomandată!
●    A nu se păstra la îndemâna copiilor!


Un flacon de Beauty Formula are 90 tablete si costa 110.33 lei(cel mai mic pret de distributie).

Beauty Formula
90 tablete


Mod de administrare: o tabletă pe zi.

Componente
Valoare
Unitate
Colagen hidrolizat
100, 00
mg
L-metionină
100, 00
mg
Extract de coada calului
90, 00
mg
L-cisteină
77, 00
mg
Extract de urzică
40, 00
mg
Siliciu
40, 00
mg
Colină
30, 00
mg
Vitamina C
30, 00
mg
Niacină
30, 00
mg
Vitamina B6
10, 00
mg
Zinc
10, 00
mg
Vitamina B2
5, 00
mg
Cupru
2, 00
mg
Vitamina A
750, 00
mcg (2500 U.I.)
Iod
50, 00
mcg
Vitamina B12
10, 00
mcg
Afectiuni si simptome in care actioneaza
Mod de folosire
alopecie
0-0-1
acnee
0-0-1
piele uscata
0-0-1
unghii friabile
0-0-1
matreata
0-0-1
par gras
0-0-1
Legenda: 1-1-1 = 1 dimineata, 1 la pranz, 1 seara.