Sublingual CoQ10 with natural lemon flavor

Rating: 3.0/5 (68 voturi)

84.59 RON
Tva:
24%
Cod produs:
CV0167
Puncte Bonus:
171
Cantitate:
30 TABLETE
Cantitate:
Trimite unui prieten

Numele dvs.:*
E-mail dvs.:*
Email prieten:*
Abonare newsletter

Email:*

Sublingual Co Q10, enzima energizanta a muschiului cardiac, toate afectiunile cardiace si neurologice, paradontoza

                  Coenzima Q10 (CoQ10) este o substanta relativ recent descoperita si acceptata de lumea stiintei pentru efectele sale benefice. Coenzima Q10 a fost izolata din mitocondriile celulelor inimii de vita, în anul 1957, de catre Frederick Crane de la Enzyme Research Center din cadrul Universitatii Wisconsin - USA. Foarte curând, prezenta coenzimei a fost descoperita în toate membranele celulare ale tuturor speciilor regnului animal si vegetal. Se gaseste, de asemenea, în toate celulele organismului uman si este indispensabila desfasurarii normale a proceselor biologice si biochimice, datorita rolului major detinut în transportul energiei necesare celulelor. Coenzima Q10 actioneaza ca parte a unei clase de substante - aceea a enzimelor si faciliteaza activitatea acestora. În organismul uman, coenzima Q10 este sintetizata în cantitati optime în special în primele trei decenii ale vietii. Dupa vârsta de treizeci de ani, descreste odata cu procesul îmbatrânirii, necesitând suplimentarea sa prin alimente si/sau suplimente alimentare. Diverse studii de specialitate privind CoQ10 au relevat faptul ca un organism tânar si sanatos produce aproximativ 300 mg de coenzima Q10 pe zi, nivel care scade dupa vârsta de treizeci de ani. Cercetatorii au demonstrat ca în cazul unei diminuari a cantitatii de coenzima Q10 cu numai 25 % fata de nivelul normal, apar probleme de sanatate cum ar fi: disfunctionalitati cardiace, hipertensiune arteriala, scaderea capacitatii de aparare a organismului (sistem imunitar deficitar), pierderi în greutate, scaderea energiei, si chiar moartea. O diminuare a nivelului de coenzima Q10 cu 75% este fatala! Pentru adulti, se recomanda suplimentarea coenzimei Q10 cu 30-90 mg/zi, cantitate ce poate fi marita de medicul specialist. În organismul uman, cele mai mari concentratii de coenzima Q10 se afla în inima, rinichi si ficat.

Coenzima Co Q10 îndeplineste cinci functii importante în organism:
• este responsabila pentru producerea a 95% din energia necesara organismului
• este un antioxidant intracelular puternic
• previne ateroscleroza
• previne sinteza anormala a unor proteine si prin aceasta unele afectiuni degenerative
• stabilizeaza membranele celulare

Suplimentarea organismului cu CoQ10 are numeroase beneficii pentru sanatate. Coenzima Q10 nu este numai un simplu antioxidant, actioneaza eficient si în: diabetul zaharat, gingivite, boli cardiovasculare. Coenzima Q10 are un rol important în prevenirea cancerului, a infarctului miocardic si a altor afectiuni cauzate de actiunea nociva a radicalilor liberi. Studiul coenzimei Q10 a suscitat interesul cercetatorilor pentru utilizarea acesteia în afectiunile cardiace. S-a constatat ca administrarea acestui supliment alimentar unor persoane cu afectiuni ale inimii a dus la ameliorarea starii lor de sanatate, deoarece aceste persoane au un nivel scazut de coenzima Q10 în celulele inimii.

Rolul principal al coenzimei Q10 în organism este acela de catalizator al metabolismului – un lant de reactii chimice complexe prin care hrana este descompusa si transformata în energie pe care o utilizeaza organismul. Având rol în producerea energiei, este deosebit de importanta pentru atleti si culturisti.

 

Datorita progreselor tehnologiei, CaliVita a lansat decurand pe piata un nou tip de coenzime Q10, Sublingual Co Q10, care se absoarbe mult mai rapid si eficient, datorita faptului ca nu se inghite ci se tine sub limba, dizolvandu-se in acest fel si intensificand rezultatele finale. Tabletele de Coenzima Q 10 Sublingual se dizolva in cateva minute, patrunzand in fluxul sanguin direct din vasele de sange de sub limba, fiind astfel complet absorbite de catre organism. Mai mult, produsul se recomanda in orice situatie in care digestia si absortia in tractul inferior al sistemului digestiv sunt afectate, blocate sau reduse. Absortia este mai rapida si prin evitarea barierei gastrice. Un alt beneficiu al variantei sublinguale a produsului Coenzima Q 10 de la CaliVita este acela ca este un produs concentrat, in doza de 30 mg de coenzima. Sublingual Co Q10 contribuie la mentinerea si optimizarea starii de sanatate a organismului pe multiple planuri. Si, pentru a infirma provebul "ce e bun pentru sanatate are gust rau", consumarea acestui produs lasa o aroma placuta si naturala de menta.


Suplimentul alimentar Sublingual CoQ10 fabricat de CaliVita International asigura o absorbtie si utilizare optima a coenzimei Q10 de catre organism. Acest produs se absoarbe la nivelul mucoasei bucale si astfel actioneaza mai repede, deoarece este evitata bariera gastrointestinala. Produsul se recomanda, în special, în situatii în care digestia si absorbtia în tractul digestiv sunt afectate. Un alt beneficiu al Sublingual CoQ10 consta în concentratia mai crescuta, adica 30 mg.

Atentie! Femeile gravide si mamele care alapteaza trebuie sa consulte medicul curant inainte de a incepe consumul de CoQ10. Produsul trebuie ferit de sursele de lumina si caldura . La temperaturi de peste 35 grade CoQ10 pura isi pierde partial calitatile. Nu se cunosc efecte secundare datorate consumului de CoQ10. Efectul consumului de CoQ10 incepe sa se manifeste doar dupa o perioada de timp de cateva saptamani. Exceptie fac cazurile in care deficitul de CoQ10 este sever, in acest caz efectul terapeutic putand aparea chiar in primele zile de tratament. In aceste cazuri se recomanda administrarea zilnica permanenta a unei doze de intretinere de 10-30 mg pentru a preveni instalarea simptomatologiei induse de carenta acestei substante.

 

Un flacon de Coenzyme Q10 Sublingual are 30 de capsule si costa 84.59 lei (cel mai mic pret de distributie).

1-1-0

Obs.:

- Se recomanda tuturor persoanelor peste 30 de ani.

- Luat seara poate provoaca insomnii.

- Nu se recomanda gravidelor si mamelor care alapteaza.

- Franeaza imbatranirea.

- Super Q 10 Plus este de 2 ori mai concentrata in ubichinona decat Conezyme Q 10, de aceea se recomanda doza mai mica pentru acelasi efect.

- Coenzima Q 10 Sublingul este de 3 ori mai concentrata in ubichinona decat Conezyme Q 10, de aceea se recomanda doza mai mica pentru acelasi efect.

- Dupa un flacon este recomandat sa se faca o pauza de 2-3 saptamani in cazul in care se doreste prelungirea curei.

 -TABLETA SE TINE SUB LIMBA PENTRU O ACTIUNE RAPIDA

Componente
Valoare
Unitate
O capsula contine: Coenzima Q10
30
mg
Afectiuni si simptome in care actioneaza
Mod de folosire
Adult (18-50 ani) - preventiv
1-1-0
Afectiuni cardiace
1-1-0
Angina pectorala
1-1-1
Antioxidant
1-1-0
Aparat cardiovascular
1-1-0
Aritmie cardiaca
1-1-0
Arteriopatie obliterana
1-1-0
Ateroscleroza
1-1-0
Batranete
1-1-0
Boala Alzheimer
1-1-0
Cancer de colon
1-1-1
Cardiopatie ischemica
1-1-0
Circulatie sanguina (imbunat.)
1-1-0
Degeraturi
1-1-0
Epilepsie
1-1-0
Gingii sanatoase
1-1-0
Hipertensiune arteriala
1-1-0
Infarct miocardic (prevenire)
1-1-0
Insuficienta cardiaca
1-1-0
mbatranire tesuturi (intarz.)
1-1-0
Leucemie
1-1-0
Lupus eritematus
1-1-0
Mialgii (dureri musculare)
1-1-0
Miopie
1-1-0
Nevralgie
1-1-0
Nervozitate
1-0-1
Oxigenare organism
1-1-0
Parodontoza
3-3-0
Parkinson
1-1-0
Persoana in varsta - preventiv
1-1-0
Plagi (vindecare)
1-1-0
Pre si postoperator
1-1-0
Riduri (diminuare)
1-1-0
Schizofrenie
1-1-0
Scleroza (amiotrofica, in placi)
1-1-0
Senilitate (dementa senila)
1-1-0
Sida (tratament adjuvant)
2-2-2
Ulcer varicos
1-1-0
Vase sange (fragilitate)
1-1-0
Zona Zoster
1-1-0
Legenda: 1-1-1 = 1 dimineata, 1 la pranz, 1 seara.