Low Deuterium Oxy Crystal - apa vie vindecatoare saracita in deuteriu

Rating: 2.9/5 (80 voturi)

206.8 RON
Tva:
24%
Cod produs:
CV0164
Puncte Bonus:
606
Cantitate:
50 ml
Cantitate:
Trimite unui prieten

Numele dvs.:*
E-mail dvs.:*
Email prieten:*
Abonare newsletter

Email:*

Low Deuterium Oxy Crystal® – Puterea apei

   Oxigenul şi apa, într-o cantitate şi calitate adecvate, sunt indispensabile pentru viaţa umană. Cu ajutorul lor, organismul şi celulele noastre îşi pot menţine sănătatea şi se pot reface.

Baza vieţii

   Din cauza risipei şi a poluării mediului, apa potabilă devine o comoară din ce în ce mai rară; cu toate acestea, ea este indispensabilă vieţii. Apa transportă diferiţi nutrienţi (vitamine, săruri minerale) la celule şi, printre multe altele, participă şi la procesele de respiraţie şi termoreglare.

   La fel ca apa, şi oxigenul ne este indispensabil. Oxigenul ajută organismul să îşi refacă şi să îşi menţină un sistem imunitar puternic şi sănătos. Însă în ultimii ani procentul de oxigen din aer este în continuă scădere, prin urmare obţinem o cantitate tot mai mică din acest element.

   O cantitate insuficientă de apă de băut, aerul poluat, un mod nesănătos de viaţă, precum şi stresul ce caracterizează societatea modernă a zilelor noastre pot conduce la funcţionarea defectuoasă a organismului.

Cum poate ajuta Low Deuterium Oxy Crystal®?

   Low Deuterium Oxy Crystal® este un concentrat de apă sărăcită în deuteriu, structurat magnetic, îmbogăţit cu oxigen stabilizat, care, datorită caracteristicilor sale, poate facilita aprovizionarea cu oxigen a sângelui şi celulelor, poate creşte performanţa organismului, poate induce o stare de bine şi ne poate creşte capacitatea de concentrare.

   Structura sa fizică perfect ordonată conferă un plus de energie şi de oxigen; de asemenea, datorită modificărilor structurale ale apei din organism, poate contribui la armonia proceselor fizice şi chimice care au loc în corp.

   Apa structurată magnetic are o densitate mai mare decât alte tipuri de apă. Poate creşte stabilitatea şi buna funcţionare a celulelor .

   Oxigenul stabilizat îmbunătăţeşte aprovizionarea cu oxigen a celulelor, stimulează metabolismul, energizează corpul, stimulează absorbţia şi utilizarea vitaminelor, mineralelor, extractelor din plante şi creşte performanţa sportivă.

   Apa sărăcită în deuteriu poate încetini procesul de diviziune celulară - aşa-numita „îmbătrânire” a corpului - şi poate reduce probabilitatea diviziunii celulare anormale. Consumul sistematic de apă sărăcită în deuteriu, îmbogăţită cu oxigen stabilizat, poate contribui la detoxificarea organismului.

În ce situaţii se recomandă?

Când doriţi să vă energizaţi organismul sau să vă îmbunătăţiţi condiţia fizică.
Când faceţi munci fizice grele sau practicaţi sistematic un sport.
Pe parcursul curelor de detoxificare şi curăţare.
Dacă sunteţi expuşi efectelor nocive ale civilizaţiei moderne.

 

   Un flacon de Low Deuterium Oxy Crystal are 50 ml si costa 206.8 lei (cel mai mic pret de distributie)
 

Amestecaţi 10 picături într-un pahar de apă de 3 ori pe zi şi consumaţi.

Componente
Valoare
Unitate
Apă purificată sărăcită în deuteriu cu conţinut ridicat de oxigen stabilizat
Afectiuni si simptome in care actioneaza
Mod de folosire
Legenda: 1-1-1 = 1 dimineata, 1 la pranz, 1 seara.