RESVERATROL PLUS - cel mai puternic antioxidant natural Calivita

Rating: 3.6/5 (119 voturi)

140.8 RON
Tva:
24%
Cod produs:
CV0166
Puncte Bonus:
370
Cantitate:
60 CAPS
Cantitate:
Trimite unui prieten

Numele dvs.:*
E-mail dvs.:*
Email prieten:*
Abonare newsletter

Email:*

   RESVESTRATOL PLUS - un produs de exceptie: puternic antioxidant, anticancerigen , intareste peretii vaselor de sange , toate afectiunile cardiovasculare , accidente vasculare

   Resveratrolul este o substanta prezenta în anumite plante si face parte din mecanismul de aparare al acestora. Reprezinta o parte însemnata a dietei mediteraneene, deoarece, în general, se gaseste în vinul de care se bucura atâtia localnici ai acestei regiuni. Exista câteva surse de resveratrol, cum ar fi strugurii rosii, afinele, rodiile. Resveratrolul este o fitoalexina, adica o substanta chimica produsa de plante, ca un raspuns împotriva infectiilor cu microorganisme patogene, cum ar fi ciupercile. Alexin provine din limba greaca, având semnificatia de a para  sau a proteja. Resveratrolul are actiune asemanatoare si asupra organismului uman.

   Vinul. Nici o alta bautura nu a atras mai mult atentia medicinei moderne decât aceasta. Atunci când cercetatorii au descoperit resveratrolul, au gasit practic raspunsul pentru ceea ce era numit paradoxul francez: de ce francezii, al caror stil de viata tipic include fumatul si consumul regulat de vin si mâncaruri grase, au o rata redusa a bolilor cardiovasculare si a cancerului ? Raspunsul se gaseste în resveratrol, un antioxidant puternic si o substanta antiinflamatoare, care se gaseste în concentratii mari în vin. Francezii au obiceiul de a consuma un pahar sau doua de vin în fiecare zi, ceea ce îi protejeaza de aparitia afectiunilor cronice. Vinul rosu contine resveratrol, dar cantitatea continuta depinde de mai multi factori: locul unde a crescut vita de vie, momentul în care au fost culesi strugurii, clima etc. Strugurii care contin cea mai ridicata cantitate de resveratrol sunt din specia St. Laurent si Pinot Noir.
Asa cum au dovedit cercetarile, resveratrolul poate preveni formarea cheagurilor de sânge, pastrând circulatia sângelui în vasele sanguine. Resveratrolul ajuta la scaderea colesterolului, si este de 10-20 de ori mai puternic decât vitamina E în protectia împotriva oxidarii LDL (lipoproteine cu densitate scazuta), un  proces legat de aparitia afectiunilor cardiovasculare. Resveratrolul poate reduce aparitia tumorilor prin blocarea unei enzime despre care cercetatorii cred ca contribuie la dezvoltarea cancerului de colon. Resveratrolul este un antioxidant natural care protejeaza celulele organismului, precum si sistemul nervos si cardiovascular. În mod special, poate actiona benefic în recuperarea dupa boli sau în cazul persoanelor cu un sistem imunitar compromis. Are actiune benefica si asupra persoanelor perfect sanatoase – intensifica metabolismul, ceea ce poate ajuta la pierderea greutatii corporale, îmbunatateste raspunsul autoimun si performantele cardiovasculare. Multi nutritionisti din sport îl recomanda atletilor pentru recuperarea dupa o perioada de activitate intensa.
Extractul din sâmburi de struguri  este un antioxidant puternic, cu un continut ridicat de picnogenoli (al doilea antioxidant exogen ca forta dupa resveratrol) care contine un complex de substante (bioflavonoide) exprimate în picnogenoli. Asigura nutritia tesuturilor prin îmbunatatirea circulatiei si oxigenarea acestora. Reduce vâscozitatea sângelui si fragilitatea capilarelor.
   Coenzima Q10 completeaza efectul celor doua substante amintite, asigurând procesele de producere a energiei la nivel celular si sustinând functionarea sanatoasa a inimii.
   Resveratrol PLUS, fabricat de CaliVita, este un supliment alimentar care contine antioxidanti speciali si foarte eficienti, care ofera protectie împotriva efectelor daunatoare ale radicalilor liberi, pot încetini procesul de îmbatrânire, sprijina functionarea adecvata a sistemului cardiovascular si participa la procesele de producere a energiei la nivel celular. Deci, se recomanda tuturor persoanelor care îsi doresc o viata mai sanatoasa si plina de energie.

 Concluzia este ca beneficiile oferite de ingredientele produsului sunt multe si importante...

- ofera protectie impotriva efectelor cancerigene, degenerative si mutagenice ale radicalilor liberi;

- manifesta multiple efecte terapeutice atunci cand actioneaza pe cancere; astfel, s-a observat ca resveratrolul actioneaza ca agent citostatic in cancerul de plamani, inhiba tumorogeneza intestinala, inhiba cresterea celulara de cancer bucal, inhiba cresterea de cancer mamar si esofagian, diminueaza predispozitia genetica la cancerul de colon, are efect antiproliferativ la cancerul cervical, induce apoptoza (moartea celulara programata) la cancerul de prostata, limfom folicular, adenocarcinom gastric si cancer gastric, in celulele canceroase la pancreas, in cancerul la ochi si tiroidian si in leucemia promielocita; in acelasi timp stimuleaza inmultirea celulelor sanatoase si capacitatea lor de regenerare;

- adesea incetineste procesul de imbatranire, fiind una din cheile catre o longevitate substantial marita;

- ajuta in cresterea imunitatii;

- poate sprijini functionarea sanatoasa a sistemului cardiovascular, contribuind la prevenirea si tratarea bolilor de inima, infarct, arterioscleroza, fibroze cardiace;

- mentine capacitatea de functionare normala a trombocitelor, ajuta la scaderea vascozitatii sangelui, imbunatatind astfel circulatia sangelui, arterele ramanand elastice; mai mult, imbunatateste microcirculatia din tesuturi si organe, previne si trateaza varicele si tromboza;

- ajuta la reabilitarea organismului dupa interventiile chirurgicale;

- ajuta in diabet si hipertensiune;

- au efect in tratarea si prevenirea afectarii retinei;

- mentine fermitatea pielii si elasticitatea.

- lupta eficient impotriva stresului si contribuie la profilaxia si tratamentul unor afectiuni degenerative ale sistemului nervos;

- participa la procesele de producere a energiei la nivel celular;

- ajuta in imbolnavirile de natura alergica, de exemplu astm;

- normalizeaza nivelul de lichide din sange.

- scade nivelul colesterolului cu densitate mica (denumit si colesterol rau) si creste nivelul colesterolului cu densitate mare (colesterol bun).

ATENTIE
Tineti cont ca nu doar rezeveratrolul, ci si o alimentatie sanatoasa, activitatea fizica regulata, un somn odihnitor, un serviciu care va face placere si optimismul va pot ajuta cu adevarat sa traiti mai mult!

Un flacon de Resveratrol Plus are 60 de capsule si costa 140.80 lei (cel mai mic pret de distributie).

Se administreaza 1-2 caps/zi

1-1-0

Componente
Valoare
Unitate
Extract de resveratrol (50% transresveratrol)
100, 0
mg
Extract din samburi de struguri
50, 0
mg
Coenzima Q10
20, 0
mg
Afectiuni si simptome in care actioneaza
Mod de folosire
Legenda: 1-1-1 = 1 dimineata, 1 la pranz, 1 seara.
Anotimpul strugurilor

   Strugurele şi vinul au aproape aceeaşi vârstă ca şi omenirea. Diferitele specii de struguri au apărut pe pământ cu mai bine de o sută de milioane de ani înainte, în epoca cretacică, fiind astfel una dintre cele mai vârstnice plante cu flori. În era glacială, aria lor de răspândire a scăzut în mare măsură, pe continentul european supravieţuind o singură specie, şi doar câteva pe continentul american. Iniţial, strugurii erau plante dioecice (cu flori feminine şi masculine pe plante separate), însă prin înmulţirea şi răspândirea lor au evoluat în hibrizi.

Strugurele este un fruct cunoscut şi consumat în întreaga lume. Datorită conţinutului său ridicat de apă, aproximativ 80%, este un fruct ideal pentru o „cură" de detoxificare de toamnă. Dintre substanţele sale nutritive, cel mai important este zahărul; în funcţie de specie, conţinutul de zahăr poate varia între 18-22 g/100 g struguri, se absoarbe uşor şi eliberează rapid energie. Este o sursă excelentă de vitamine (C, A, B1 şi B2) şi minerale. Are un conţinut ridicat de calciu, magneziu, fier şi fosfor. De asemenea, conţine o cantitate semnificativă de potasiu, care acţionează ca un diuretic natural, contribuind astfel la eficienţa unor cure de detoxificare, prin stimularea proceselor de detoxificare ale organismului. Coaja şi pulpa strugurelui sunt bogate în acizi naturali, celuloză şi pectină, care sunt stimulenţi deosebiţi pentru digestie. Pectinele fac parte din categoria aşa-numitelor fibre vegetale, care sunt capabile să lege cantităţi mari de apă şi alte substanţe (de ex. colesterol, toxine, acizi biliari etc.). Prin aceasta contribuie nu numai la curăţarea sistemului digestiv, ci are efecte benefice şi asupra motilităţii intestinale, accelerând tranzitul chimului intestinal.

Strugurii sunt cunoscuţi pentru conţinutul lor deosebit de ridicat de antioxidanţi. Coaja, pulpa, precum şi sâmburele sunt o sursă excelentă de compuşi antioxidanţi, dintre care cei mai cunoscuţi sunt flavonoizii. Flavonoizii sunt recunoscuţi în primul rând pentru efectul lor pozitiv asupra sistemului cardiovascular, în acelaşi timp protejând celulele împotriva efectelor nocive ale radicalilor liberi. O altă substanţă activă împortantă care se găseşte în coaja strugurelui este resveratrolul care, în afara efectelor sale antioxidante prezintă şi alte efecte biologice cardioprotective, cum ar fi efectul vasodilatator, dar totodată creşte rezistenţa în timpul activităţilor fizice şi poate avea un rol şi în pierderea greutăţii corporale.

Sâmburii de struguri conţin, de asemenea, substanţe cu efect antioxidant, cea mai cunoscută fiind o grupă de polifenoli numită OPC (proantocianidine oligomerice). Substanţele din grupa OPC sunt nu numai antioxidante, dar protejează venele şi, în general, vasele sanguine.

Dintre produsele pe care vi le recomanda clinicaverde.ro partener CaliVita, următoarele conţin substanţe active care provin din struguri: Resveratrol PLUS, VeinProteX, Senior Formula, , Xantho PLUS, Vital AB.

Bibliografie:
Dr. Biró-Dr. Lindner – Tápanyagtáblayat, Medicina Kiadó 1999.
Resveratrol improves health and survival of mice on a high calorie diet. Vol 444116
November 2006IdoiŞ10.1038/nature05354