CaliVita Daily Essentials - Superior (pachet 14 produse)

Rating: 3.5/5 (127 voturi)

1099.99 RON
Tva:
24%
Cod produs:
Puncte Bonus:
Cantitate:
14 produse
Cantitate:
Trimite unui prieten

Numele dvs.:*
E-mail dvs.:*
Email prieten:*
Abonare newsletter

Email:*

   O alimentatie sanatoasa si echilibrata trebuie sa se bazeze pe utilizarea unor produse alimentare (naturale sau procesate) care sa contina toti nutrientii esentiali bunei functionari a organismului uman: glucide, proteine si lipide, vitamine, minerale si unele substante biologic-active din plante (fitonutrientii), precum si fibre alimentare, probiotice si prebiotice.

Calivita Daily Essentials - Superior - Nutrienti esentiali pentru o viata sanatoasa
   Nutrientii din alimente ar trebui sa contina o cantitate suficienta de aminoacizi esentiali, acizi grasi omega 3, lecitina, colina, antioxidanti, coenzima Q10 si unele substante biologic-active cu rol important in functionarea optima a organismului.

   Acesti nutrienti esentiali sanatatii sunt insa tot mai greu de asigurat organismului doar din consumul de alimente, cauzele fiind diferite: poluarea mediului, agricultura intensiva, tehnologiile de procesare a alimentelor, la care se adauga si stilul modern de viata – excesele alimentare, stresul etc.


Pachetul Daily Essential Superior contine urmatoarele produse:
2 x Super Co Q10 Plus: Asigurati celulelor dumneavoastra sursa necesara de energie si veti fi satisfacuti de rezultat! Coenzima Q10 este o substanta indispensabila pentru furnizarea de energie celulelor din organism. Daca celulele au parte de o cantitate suficienta de energie, intregul organism va avea energie. Rezultatul? Forta de munca si energie care le depasesc pe cele ale tinerilor.


2 x Omega 3: Oceanul si marea  reprezinta si un izvor de substante nutritive nepoluate si bogate energetic care aduc beneficii majore  sanatatii noastre. Suplimentul alimentar  Omega 3 de la CaliVita, ale carui materii prime provin din mari si oceane poate ajuta, intr-o masura majora, la functionarea optima a organismului.

2 x Full Spectrum: Doar o singura tableta de Full Spectrum va ofera majoritatea substantelor benefice de care aveti nevoie. Pe langa cantitatea de vitamine din compozitia produsului, am fost deosebiti de atenti si la raportul dintre acestea. Iar pentru ca efectul sa fie maxim, am adaugat minerale chelatate cu aminoacizi si substante lipotrope.

2 x C-Plus Flavonoid: Suplimentele alimentare moderne de vitamina C contin bioflavonoide sau vitamina P, ele insa nu sunt vitamine propriu-zise. Bioflavonoidele faciliteaza absorbtia vitaminei C, fiind preferata astfel utilizarea concomitenta. Organismul nostru  nu este capabil sa produca bioflavonoide si, de aceea, ele sunt furnizate organismului doar prin aport alimentar. Impreuna cu  vitamina C, bioflavonoidele; pastreaz integritatea structurii interioarea capilarelor, au efect antibacteriana si inteteste circulatia sanguina, contribuie la sinteza acizilor biliari, reduce colesterolemia, prin efectul reducator (antioxidant), previn formarea cataractei si sunt folosite in tratamentul herpesului.

1 x Rhodiolin: In fiecare moment al zilei suntem expusi stresului. Problemele permanente de acasa si de la serviciu, conflictele, grijile financiare, poluarea fonica, toate constituie factori de stres, care sunt extrem de daunatori organismului.Un procent urias, de 80 % mai exact, dintre imbolnaviri ( ex. ulcerul, ateroscleroza, hipertensiunea, diabetul, starile depresive etc. ) sunt cauzate de influentele nocive ale stresului asupra organismului. Rhodiolin este un echilibrator extraordinar in cazul stresului si un protector al sistemului imunitar, ameliorând sau restabilind capacitatea de aparare a organismului impotriva bolilor.

2 x ProBioBalance: CaliVita International fabrica suplimentul alimentar ProBioBalance, acesta ajuta la pastrarea unei flore intestinale echilibrate si stopeaza  proliferarea  bacteriilor daunatoare. ProBioBalance contine probiotice, acestea sunt microorganisme utile care supravietuiesc efectelor nocive ale acidului gastric, bilei si enzimelor digestive, reusind sa ajunga in colon si sa se multiplice. Fiindca produsul are un gust placut, este consumat cu placere de copii.

1 x Polinesian Noni Sirop: Natura a ramas neatinsa de efectele negative ale civilizatiei moderne, in câteva colturi de lume, unul dintre aceste locuri  este Polinezia. CaliVita international  a creat Siropul Noni ( Noni Liquide) acesta  este un concentrat extras din fructul  Noni Polinesian. Urmare a succeselor repurtate in tratarea celor mai diverse afectiuni, acestui  fruct i se mai zice si  " Regele fructelor ".

1 x Energy & Memory - CADOU - Functionarea optima a proceselor vitale din organism, are nevoie nu doar de binecunoscutele vitamine, ci si de minerale. Mineralele nu sunt produse de organismul uman, in consecinta  nu le putem obtine decât din surse externe. Power Mins are o formula complexa  ce contine, intr-o proportie si cantitate optim, absolut toate mineralele care ii sunt necesare organismului.


1 x Polinesian Noni Sirop - CADOU - "Sa iei medicamente doar cand esti bolnav e ca si cum ai sapa fantana atunci cand iti este sete. Este deja prea tarziu", spuneun intelept de-acum patru mii de ani. Sigur, nu se referea chiar la medicamente, caci pe vremea lui se foloseau doar plante natural. Din fericire, exista inca plante, chiar gustoase, care pot sa faca parte din alimentatia zilnica si sa functioneze ca remedii universal. Un asemenea exemplu este Noni, arbore cu fructe asemanatoare dudelor, putin pretentios, rezistent, care creste in paduri si pe terenurile stancoase, vulcanice sau nisipoase de pe insulele Polinesiene.

 

   Un pachet CaliVita Daily Essentials Superior are 14 produse si costa 1099.99 lei (cel mai mic pret de distributie).

Componente
Valoare
Unitate
Afectiuni si simptome in care actioneaza
Mod de folosire
Legenda: 1-1-1 = 1 dimineata, 1 la pranz, 1 seara.