COMMUNIGUARD

Rating: 3.1/5 (72 voturi)

77.55 RON
Tva:
24%
Cod produs:
CE0005
Puncte Bonus:
157
Cantitate:
1
Cantitate:
Trimite unui prieten

Numele dvs.:*
E-mail dvs.:*
Email prieten:*
Abonare newsletter

Email:*

COMMUNIGUARD- Dispozitivul anti-electrosmog Communiguard de la CaliVita

 

Astazi, viata noastra este aproape inimaginabila fara aparate electrice.

Totusi, in jurul aparatelor electrice se creeaza un camp electric sau magnetic. Cele mai frecvente surse de emanatie a campurilor electromagnetice sunt aparatele electrocasnice, monitoarele computerelor, dispozitivele de telecomunicatie, televizoarele, telefoanele celulare, vehiculele cu motor, sirmele si cablurile electrice. Aceste campuri influenteaza corpul uman, cauzand simptome precum agitatie si dureri de cap, dar influenta lor permanenta poate deregla, de exemplu, ciclurile organismului, ritmul veghe-somn, poate cauza oboseala cronica, etc.

COMMUNIGUARD este o folie fabricata cu ajutorul unui program special de calculator, care poate intari sistemul de aparare a organismului impotriva influentei negative exercitate de aparatele care produc campuri electromagnetice.

Telefonul celular se numara, probabil, printre aparatele cele mai des folosite, care genereaza camp electromagnetic. Acesta este utilizat mult mai frecvent si pe perioade mai lungi de timp decat orice alte aparate electrice si, in plus, este plasat mult mai aproape de corp.

Au fost deja efectuate numeroase cercetari cu privire la riscurile radiatiilor telefoanelor asupra sanatatii, iar rezultatele au fost clare: sistemul de auto-reglare a organismului este suprastimulat. Pe termen lung, acest fapt poate avea o serie de efecte neplacute, de exemplu poate duce la dereglarea sistemului imunitar. Slabirea sistemului de aparare poate cauza un cerc vicios, deoarece poate provoca alte probleme, cum ar fi deteriorarea sistemului de furnizare a energiei catre celule, dereglari metabolice, etc. Prin urmare, expunerea permanenta la "electrosmog” poate slabi imunitatea generala, iar un sistem imunitar slabit poate spori sensibilitatea organica si functionala la "electrosmog”.

Cele mai frecvente simptome in cazul folosirii telefoanelor celulare sunt: dureri de cap, incalzirea urechilor si a fetei, stare de nervozitate, dereglari de somn, depresie generala, oboseala. Pe durata convorbirilor la telefonul celular frecventele radio penetreaza organismul acesta fiind si motivul care cauzeaza incalzirea. In cazul retelelor care opereaza la o frecventa de 1800 MHz, adancimea penetrarii este de 1 cm.

Cum ne poate ajuta COMMUNIGUARD?

Lipiti COMMUNIGUARD pe partea posterioara a telefonului celular sau pe baterie. Autocolantul COMMUNIGUARD este conceput pentru a va ajuta sa va protejati impotriva emisiilor de radiatii electromagnetice de joasa si inalta frecventa ale unor aparate precum: telefoane celulare, laptopuri, interfoane, televizoare, telefoane cordless, cuptoare cu microunde, gps-uri, frigidere, masini de spalat si in general motoare electrice de mai mica sau mare anvergura. Nu este necesar sa inlocuiti folia dupa o anumita perioada (in afara cazului in care este deteriorata), nu trebuie reincarcata, e simplu si usor de folosit. Aceasta folie actioneaza conform principiilor biofizicii.

COMMUNIGUARD nu este doar un scut protector, ci creste si rezistenta organismului, armonizand frecventele daunatoare care ne afecteaza organismul din interior sau din exterior. Utilizarea foliei COMMUNIGUARD este simpla si sigura. Deoarece nu blindeaza telefonul, nu duce nici la cresterea volumului de radiatii, nici la consumul de energie. Eficienta sa a fost analizata de Institutul EUTROPA din Germania, iar examinarea prin biorezonanta a produs, de asemenea, rezultate excelente. COMMUNIGUARD este un produs al energeticii si medicinei informationale de ultima generatie.

COMMUNIGUARD lucreaza potrivit principiilor biofizice ale stimularii moleculare. Acest lucru inseamna: factorii care cauzeaza electrosmog sunt stocati ca si coduri binare pe folia de aluminiu a dispozitivului si transformati printr-un transmitator special de impulsuri (incorporat pe aceeasi folie) in informatie energetica pura, menita sa intre in rezonanta cu celulele corpului si sa stimuleze ciclurile de control energetic ale unei corecte functionari la nivel fizic. In acest fel corpul primeste un impuls de energie corect modulata (efect de bio-rezonanta), care activeaza capacitatea de auto remediere a celuleor expuse la electrosmog. Informatiile perturbatoare din exterior (de ex. radiatiile telefoanelor mobile) pot fi astfel "acoperite” sau "sterse”. Potentialul membranei celulare este din nou refacut. Este dezvoltata sinteza ATP (recuperarea energiei).


Principalele informatii energetice codate pe folia COMMUNIGUARD si semnificatia lor:

* O capacitate mai mare a pielii de a absorbi oxigenul (informatie O2).
* Intarirea si stabilizarea invelisului acid al pielii (informatie ioni de hidronium – ioni de hidrogen).
* Hranirea accelerata a celulelor, descompunerea mai rapida a deseurilor (actualizarea ciclurilor de control).
* Regenerarea celulelor (potentialul membranei celulare).
* Neutralizarea toxinelor si deseurilor organice.
* Intarirea tesuturilor conjunctive.
* Nivel crescut de energie in celule (informatie ATP).
* Compensarea efectelor daunatoare ale radiatiilor de mare frecventa.

 

COMMUNIGUARD este o inovatie tehnica, este testat stiintific, are un efect continuu si nu are efecte secundare sau contraindicatii. In plus, nu se uzeaza, si prin urmare nu necesita inlocuirea periodica. Este usor de folosit, cu dimensiuni reduse (aproximativ 2, 4 pe 3, 4 cm), simplu si sigur.


1 autocolant Communiguard recomandat de clinicaverde.ro partener Calivita costa 77.55 de lei (cel mai mic pret de distributie.)

 

 

-SE APLICA PE PRODUSELE CARE EMIT RADIATII ELECTROMAGNETICE-CALCULATOR, TELEFON MOBIL, CUPTOR CU MICROUNDE ETC

Componente
Valoare
Unitate
Afectiuni si simptome in care actioneaza
Mod de folosire
Legenda: 1-1-1 = 1 dimineata, 1 la pranz, 1 seara.