BIOHARMONEX 3 - aparat de uz personal pentru biostimulare prin biorezonanta

Rating: 2.9/5 (82 voturi)

2.695 RON
Tva:
24%
Cod produs:
CE0014
Puncte Bonus:
5838
Cantitate:
1
Cantitate:
Trimite unui prieten

Numele dvs.:*
E-mail dvs.:*
Email prieten:*
Abonare newsletter

Email:*

BIOHARMONEX 3 - dispozitiv bio-rezonant de uz personal pentru tratamentul energetic al diferitelor afectiuni si pentru optimizare fizica si psihica 

 

   BioHarmonex este in fapt un dispozitiv pentru bio-stimularea sistemelor energo-informationale ale organismului, cu camp magnetic pulsant. Dispozitivul a aparut in contextul in care legatura dintre sanatate si modul de viata a devenit din ce in ce mai evidenta. Cu toate acestea, medicina alopata inca mai aplica principiul linearitatii - legea cauzei si efectului - in studierea organismelor vii. Spre sfarsitul secolului al XX-lea, s-a conturat insa tot mai clar ideea ca o astfel de abordare a tratamentului nu aduce dupa sine rezultatele dorite, tocmai pentru ca nu poate elimina in totalitate adevaratele cauze ale bolii si problemele legate de acestea.


   Tratamentul pe camp energetic (biofizic) este considerat metoda cea mai promitatoare de vindecare, imbunatatind fara echivoc capacitatile de auto-vindecare ale organismului. Aceasta forma de tratament este numita terapie prin biorezonanta si poate fi realizata cu usurinta cu ajutorul dispozitivelor de biorezonanta de uz personal.

   Dispozitivele se bazeaza pe efectul terapeutic al undelor electro-magnetice asupra proceselor bio-energo-informationale care ne controleaza sanatatea si viata. Dispozitivul BioHarmonex, conceput in urma nenumaratelor studii stiintifice ale unor minti luminate din Europa si America, ne permite sa analizam procesele biologice ca un tot (abordarea holistica) si sa tratam adevaratele cauze ale problemelor noastre de sanatate.

   Ca orice lucru din Univers, si organismul uman este un sistem complex de energie si vibratii care poate atinge echilibrul si armonia perfecta, lucru reflectat corespunzator in starea generala de sanatate si de vitalitate. Suntem, prin urmare, martorii unei noi paradigme in medicina globala: de la lumea formelor statice, limitate, ne deplasam catre lumea campurilor de energie si a miscarilor dinamice perpetue.   Un mare numar de oameni de stiinta sunt implicati in momentul de fata nu doar in studiul posibilitatilor de combatere a agresiunii factorilor externi nocivi asupra organisumului uman, ci si in cercetarea aspectelor legate de capacitatea de autovindecare a organismului, aceasta avand o importanta capitala in accelerarea tratamentului si in prevenirea eficienta a bolilor.

 

   Un organism cu capacitati sporite de autovindecare este mai putin predispus la boala si se reface mult mai rapid in varii conditii. Conform biofizicii moleculare, fiecare celula din organism este o minuscula unitate electro-magnetica (energetica). Atunci cand o energie vie se afla sub influenta unei alte energii - electromagnetica in cazul aparatului BioHarmonex - se genereaza in organism un numar de raspunsuri sub forma de reactii biochimice cu rol de autoreglare.   Din toate sistemele informationale, suntem familiari cu simturile si, dintre acestea, stim ca ochii nostri pot vedea doar in limitele unui camp electromagnetic restrans (televizoarele primesc semnale invizibile pentru noi si le transforma in semnale vizibile).   Sistemul nervos, cu aproximativ 25 de miliarde de neuroni in zonele centrale si periferice, joaca un rol important in trasferul informational, dar el raspunde relativ lent, informatiile primite de la stimulii senzoriali fiind trasferate cu o viteza de numai 20 m/s. Din acest motiv, exista o intarziere de aproximativ 0, 2 secunde in momentele critice, precum acelea in care trebuie sa calcam pedala de frana si nu aceleratia. Dincolo de viteza de reactie, sitemul nervos (luat separat) mai prezinta si alte limitari.

 

   Cea mai noua descoperire stiintifica este sistemul de informatii energetice al organismului, care functioneaza pe principiul rezonantei cu campurile electro-magnetice de intensitate redusa si care asigura informarea extrem de activa si de acurata a structurilor moleculare ale organismelor vii. Acesta este domeniul terapiei prin biorezonanta.   Datorita posibilitatii de utilizare foarte simple, extrem de eficiente si fara efecte secundare, milioane de pacienti din intreaga lume sunt tratati cu ajutorul terapiei prin bio-rezonanta in fiecare zi.   Prin intermediul semnalelor energo-informationale produse de acest dispozitiv, organismul nostru invata sa aplice, de fapt, metodele de autocontrol si autoreglare necesare pentru a fi din nou sanatos, redobandindu-si armonia si echilibrul. Uzul dispozitivului BioHarmonex este sigur in proportie de suta la suta, pentru ca actioneaza in domeniul undelor electromagnetice de intensitate foarte joasa (camp de emisie: maxim 10 micro Tesla).

 

Poate fi folosit de catre oricine, oriunde si in orice moment, indiferent de activitatea pe care o desfasurati.BioHarmonex actioneaza atat preventiv, cat si ca tratament in afectiuni de la cele usoare (migrene, receala) pana la cele mai grave: dereglari mentale, tumori maligne sau SIDA.   Bio Harmonex opereaza intr-o spectru de frecvente de 1-200 kHz, in functie de programele individuale rulate la momentul respectiv. Dispozitivul functioneaza cu 2 baterii AA de 1, 5 V, cu care pot fi rulate aproximativ 240-280 de programe. Daca becul rosu incepe sa palpaie, inseamna ca puterea bateriilor scade. Bateriile trebuie schimbate atunci cand becul rosu ramane aprins in continuu.

 

Atentie!
- Fiecare program utilizat trebuie insotit de detoxifiere sau de relaxare.
- Aparatul este pentru uz individual.
- Tratamentul mareste eficienta produselor.

Un aparat BioHarmonex costa 2695 RON (cel mai mic pret de distributie). Acesta ofera tratament prin 25 de programe:

- CHILD (Copil)
- IMMUNE (Sistem imunitar)
- FOREVER YOUNG (Tinerete si vitalitate)
- HORMONE (Sistem hormonal)
- PAIN (Durere)
- RELAX (Relaxare si Linistire)
- NERVES (Optimizarea sistemului nervos si imbunatatirea concentrarii)
- WEIGHT LOSS (Pierdere in greutate)
- DETOX (Detoxifiere)
- CIRCULATION (Circulatie si sistem cardio-vascular)
- EYE-VISION (Regenerare oculara)
- RESPIRATORY (Sistem respirator)
- DIGESTION (Digestie)
- LIVER PANCREAS (Ficat, pancreas)
- SKIN (Tratamentul afectiunilor pielii)
- URINARY (Organele tractului urinar)
- BONE-SPINE (Oase si coloana vertebrala)
- AFTER TRAINING (Refacere musculara dupa antrenamente)
- MERIDIAN (Meridiane energetice)
- BIORHYTHM (Bioritm)
- MENSTRUATIE
- METEOROPATIE
- PROSTATA
- REINCARCARE MENTALA
- SISTEM LIMFATICCe fac programele terapeutice ale dispozitivului BioHarmonex? 


1. CHILD (Copil)

“Ingredientele esentiale” (nutrientii celulari) si “instructiunile adecvate” (transferul de informatii energetice) sunt coditiile de baza pentru cresterea sanatoasa si a armonioasa a copiilor. Impactul conditiilor de mediu nefavorabile, un stres excesiv in perioada copilariei si posibilele infectii pot afecta dezvoltarea fizica si psihica a copilului.

Programul BioHarmonex CHILD sprijina nevoile speciale ale copilului, cum ar fi diviziunea celulara si cresterea tesuturilor, capacitatea mentala si rezistenta psihica, precum si dezvoltarea unui sistem imunitar puternic.

2. IMMUNE (Sistem imunitar)

Folosind acest program, puteti obtine si mentine armonia intre cele doua modalitati prin care organismul combate bolile: cea innascuta, naturala (non specifica) si cea dobandita (specifica). Programul Immune sprijina activitatile functionale ale globulelor albe. Programul are ca scop stimularea activitatii electromagnetice specifice replicarii, diferentierii si activitatii limfocitelor B si T, crescand astfel semnificativ rezistenta la boli (imunitatea). S-au efectuat si publicat numeroase studii care demonstreaza ca, utilizand acest program, functionarea sistemului imunitar este mult imbunatatita. Programul IMMUNE poate fi combinat eficient cu alte programe, cum ar fi: CHILD, FOREVER YOUNG, RELAX, NERVES, BIORHYTHM si MERIDIAN.

3. FOREVER YOUNG (Tinerete si vitalitate)

Acest program sprijina sistemul anti-oxidativ al organismului care, la randul lui, inhiba imbatranirea si deteriorarea celulelor. Locuitorilor marilor orase si altor persoane expuse poluarii specifice mediului inconjurator le este recomandata folosirea acestui program zilnic. Acesta imbunatateste regenerarea profunda a organismului si creste apetitul sexual, atat la barbati cat si la femei. Imbunatateste functionarea sistemului imuinitar si confera un efect de vitalizare intregului organism. Folosit cu regularitate, poate fi extrem de eficient la accentuarea efectelor benefice ale unui mod de viata sanatos.

Programul FOREVER YOUNG poate fi combinat eficient cu alte programe pentru sprijinirea sistemului imunitar, cum ar fi: RELAX, NERVES, DETOX, CIRCULATION, BIORHYTHM, MERIDIAN.

4. HORMONE (Sistem hormonal)

Programul HORMONE al noului BioHarmonex asigura functionarea normala a sistemului hormonal, sporeste sensibilitatea receptorilor endocrini fata de hormoni si sprijina echilibrul organismului intre diferitele tipuri de energie, echilibrand intregul camp bio-energo-informational aferent mecanismelor hormonale din corp.

Accelereaza totodata absorbtia de fito-estrogeni, adaptogeni, acizi grasi esentiali, vitamine, minerale, enzime. Programul Hormone poate reprezenta o terapie suplimentara excelenta pentru ameliorarea simptomelor puberale, sindromului premenstrual, a tulburarilor legate de menopauza.

Deoarece prin utilizarea programului este acelerata absorbtia si utilizarea proteinelor de neuro-transmitere, acest program este util si in mentinerea echilibrului energetic al organismului si ameliorarea problemelor aferente somatopauzei.

5. PAIN (Durere)

Programul Pain este utilizat in general pentru ameliorarea durerilor (efect analgezic general) si cresterea tolerantei la durere. Previne si reduce durerea cauzata de leziunile si convulsiile acute, precum si de afectiunile cronice ale incheieturilor. Totodata, programul PAIN este eficient pentru ameliorarea durerior de cap.

Se stie ca pentru a ameliora durerea, organismul poate utiliza cateva analgezice naturale, cum ar fi categoria de hormoni neurotransmitatori cunoscuti drept endorfine si tipurile de enzime numite proteaze. Programul este conceput sa creasca sensibilitatea organismului la aceste analgezice naturale si astfel sa reduca durerea cauzata de accidentari, probleme articulare si migrene. Programul poate fi combinat eficient cu alte programe, pentru efecte benefice generale si sprijinul sinergiei: RELAX, NERVES, FOREVER YOUNG, HORMONE, CIRCULATION, BIORHYTHM si MERIDIAN, dar si cu programele care ajuta la digestie si detoxifiere, precum DETOX, DIGESTION, LIVER-PANCREAS, URINARY.

6. RELAX (Relaxare si Linistire)

Stresul poate fi de natura psihologica (precum conflicte in familie sau la locul de munca, emotii negative cotidiene, probleme din trecut ramase nerezolvate), dar si de natura fizica (factori chimici, electro-magnetici, mecanici, acustici).

Din punct de vedere fizic, energia negativa a stresului este resimitita in corp odata cu eliberarea in sange de catre creier a hormonilor adrenalina si cortizol. Acestia, odata ajunsi la receptorii celulari ai diferitelor organe si sisteme, produc in corp suprareactii precum cresterea tensiunii arteriale, incordare musculara, cresterea temperaturii corporale. Este totodata grabita conversia glicogenului in glucoza pentru a se asigura energie musculara imediata. De asemenea respiram mai repede deoarece plamanii incearca sa obtina mai mult oxigen iar procesul de digestie inceteaza. Un val de adrenalina si cortizol in sistemul sangvin este un raspuns la o sezatie de frica sau la un stres emotional sau fizic.

Stresul provoaca o varietate de raspunsuri la oameni diferiti. De exemplu, unora le tremura mainile, la altii dintii le sunt inclestati si au obrajii rosii. Aceste mecanisme de aparare erau foarte utile omului primitiv, dar pentru omul modern ele sunt jenante si dau nastere unui stres si mai puternic. Un stres repetat face ca suprafata ocupata de receptorii hormonilor stresori de pe suprafata celulelor sa creasca. Daca scadem totusi receptivitatea celulara la acesti doi hormoni, crescand totodata receptivitatea la hormonii neurotransmitatori de relaxare si linistire (serotonina si dopamina), ne relaxam si ne calmam atat fizic cat si mental.

Acest program este destinat combaterii efectelor negative ale stresului si recastigarii unei stari de comfort fizic si psihic, inducand relaxare pana la nivel de celular.

7. NERVES (Optimizarea sistemului nervos si imbunatatirea concentrarii)

Cu totii stim ca sistemul nervos controleaza toate procesele din corp, atat pe cele constiente cat si pe cele incostiente, acestea din urma fiind denumite "neuro-vegetative". Pentru aceasta extraordinar de complexa functie, organismul consuma o cantitate foarte mare de energie. Aplicarea regulata a acestui program, poate duce la armonizarea proceselor nervoase si mai ales la refacerea dupa distonia neuro-vegetativa. Persoanele implicate in activitati intelectuale si studentii care se pregatesc pentru examene, in special, isi pot imbunatati considerabil performanta generala cu ajutorul acestui program. Este, de asemenea, foarte folositor pentru corectarea disfunctiilor sistemului nervos central cauzate de circulatia neregulata a sangelui in creier (tratamentul ar trebui sa dureze cel putin un sezon si sa fie asociat cu programul CIRCULATION si cu suplimente naturiste). Programul mai este recomandat a fi utilizat si in starile depresive (ca terapie suplimentara), in combinatie cu activitatile fizice regulate. Programul are, de asemenea, efect de imbunatatire a capacitatilor mentale. Se combina foarte bine cu programul RELAX, cele doua asigurand relaxarea si recuperarea dupa starile de stres si tensiune cronica. Este recomandat si pentru copiii hiper activi, in combinatie cu o echilibrare bio-chimica prin preparate naturale.

8. WEIGHT LOSS (Pierdere in greutate)

Singurul mod in care grasimea poate parasi organismul este ca aceasta sa fie eliberata din tesutul adipos si convertita de ficat in lipoproteine, utilizabile de catre celule pentru arderi in perioadele de solicitare (fizica / psihica) sau eliminabile pe cale digestiva ca surplus. Folosirea regulata a programului Weight Loss al dispozitivului BioHarmonex sprijina acest proces, (descompunerea tesutului gras, arderile metabolice si detoxifierea). Practic, Weight Loss este un program util pentru atingerea si mentinerea unei greutati corporale ideale. Se combina foarte bine cu programele LIVER-PANCREAS, DIGESTION, DETOX, NERVES, RELAX, MERIDIAN, BIORITHM.

9. DETOX (Detoxifiere)

Printre reziduurile care se pot acumula in organism se numara cele rezultate in urma eliminarii metabolice neadecvate sau incomplete a propriilor deseuri corporale, a unui stil de viata auto-intoxicant (fumat, alcool, droguri, medicamente in exces) ori acumularii de substante contaminante din mediul inconjurator. Programul DETOX se compune din cateva subprograme concepute sa sprijine corespunzator curatarea plamanilor, ficatului, splinei, rinichilor, pancreasului si intestinului gros, printr-o buna regenerare si coordonare celulara. Pe scurt, programul DETOX este conceput pentru detoxifierea generala si pentru sprijinirea metabolismului, indiferent de varsta.

Programul functioneaza ideal prin combinarea cu alte programe cum ar fi: RESPIRATORY, DIGESTION, LIVER-PANCREAS, URINARY, LYMPHATIC, de la caz la caz. Cele mai bune rezultate se obtin in cazul urmarii in paralel a unor diete bogate in fibre, fructe, legume si impreuna cu preparatele CaliVita potrivite – enzime digestive, preparate pe baza de bacterii utile (Acidophilus, Longum, Rhamnosus) pentru functionarea adecvata a tractului intestinal, preparate pentru combaterea efectelor nocive ale gazelor toxice din mediul inconjurator, preparate pentru eliminarea parazitilor, ciupercilor, cele anti-stres si anti-oxidante.

10. CIRCULATION (Circulatie si sistem cardio-vascular)

Sistemul cardio-vascular are o importanta vitala in transportul oxigenului si nutrientilor la celule, precum si al dioxidului de carbon si al reziduurilor organice la sistemul digestiv pentru a fi eliminate. Volumul de activitate electromagnetica la nivelul sistemului circulator este foarte ridicat, acesta fiind foarte sensibil la efectele benefice ale biorezonantei. Multe probleme de circulatie cauzate de distonia vegetativa – cum ar fi spasmele venelor si arterelor – pot fi eliminate cu succes cu ajutorul acestui program. Programul, cuplat cu produsele naturale adecvate, poate ajuta la reducerea si eliminarea hipertensiunii. Folosirea pe termen lung, sub supraveghere medicala, poate avea ca rezultat reducerea semnificativa a terapiei medicamentoase sau chiar eliminarea completa a acesteia. Folosirea indelungata poate duce, de asemenea, la disparitia simptomelor cauzate de tulburarile de ritm cardiac sau de hipertensiune.

Programul este conceput pentru a sprijini si imbunatati functionarea si sanatatea tuturor componentelor circulatiei. Poate fi combinat eficient cu programele RELAX, NERVES, FOREVER YOUNG, HORMONES, BIORHYTHM si MERDIAN, precum si cu programele care ajuta la digestie si detoxifiere (DETOX, DIGESTION, LIVER / PANCREAS, URINARY).

11. EYE-VISION (Regenerare oculara)

Este un program special pentru tratamentul dereglarilor oculare, respectiv pentru prevenirea acestora. Programul este conceput pentru a sprijini functionarea si regenerarea celulelor implicate in vedere, fiind util in eliminarea simptomelor de oboseala oculara, pentru sprijinirea regenerarii musculare si maculare, precum si pentru energizare locala. Programul poate fi folosit de cateva ori pe zi. In perioada in care utilizam acest program se recomanda consumul regulat de caroten, luteina, zaxantina, ginkgo, vitamina C, acizi grasi nesaturati, zinc.

12. RESPIRATORY (Sistem respirator)

Acest program al BioHarmonex pentru stimularea sistemului respirator atenueaza problemele si dereglarile respiratorii innascute si, de asemenea, poate fi folosit ca terapie alternativa sau paralela in afectiunile pulmonare dobandite. Preventiv programul actioneaza asupra plamanilor sprijinind functionarea lor la o eficienta maxima. Cele mai bune efecte se obtin daca programul se aplica dis de dimineata, intre 3 si 5, sau dupa masa, intre 15 si 17, deoarece in aceasta perioada plamanii functioneaza la maximum, conform “ceasului biologic”.

13. DIGESTION (Digestie)

Programul Digestie actioneaza asupra activitatii electromagnetice a bacteriilor intestinale si celulelor care captusesc peretii intestinului subtire (asa-numitele enterocite). Programul sprijina, de asemenea, functionarea ficatului si a vezicii biliare, care produce bila, esentiala pentru digestie. Cele mai bune rezultate se obtin atunci cand programul DIGESTION este rulat in timpul meselor sau intre mese. Acesta poate fi utilizat de cateva ori pe zi. Se recomanda tuturor, dar in special persoanelor care au probleme digestive si disfunctii metabolice (acest lucru inseamna un mare numar de persoane, deoarece eficienta procesului de digestie descreste proportional cu inaintarea in varsta). Este recomandat totodata persoanelor care sufera de afectiuni gastrice cronice (pentru imbunatatirea absorbtiei si a digestiei). Poate fi de mare ajutor in ameliorarea discomfortului digestiv.

Poate fi combinat eficient cu alte programe care ajuta la functionarea normala a tractului gastrointestinal – de ex. LIVER PANCREAS, DETOX, etc. Pentru o eficienta maxima, este necesar consumul suplimentelor naturale potrivite in perioada lucrului cu acest program – enzime digestive, preparate pe baza de bacterii gastro-intestinale pentru functionarea adecvata a tractului digestiv, preparate pentru detoxifiere si eliminarea parazitilor/ciupercilor, precum si urmarea dietelor pe baza de fibre, fructe si legume.

14. LIVER PANCREAS (Ficat, pancreas)

Printre multiplele sale functii, ficatul regleaza metabolismul grasimilor si al glucozei si produce bila, vitala pentru o digestie adecvata. Pancreasul secreta enzime digestive si ajuta celulele sa utilizeze glucoza in scopul producerii de energie, prin intermediul hormonului numit insulina. Programul LIVER-PANCREAS sprijina activitatea ficatului si a pancreasului si astfel ajuta la imbunatatirea procesului de transformare a materialului digestiv (digestia si absorbtia nutrientilor, eliminarea reziduurilor metabolice). Cele mai bune rezultate sunt obtinute cand se aplica intre mese, intre orele 9 si 13 sau intre 21 si 1.

Poate fi combinat cu succes cu programele DETOX si DIGESTION sau cu alte programe, in functie de cazurile individuale. Ca si in cazul programului DIGESTION, consumul unor preparate naturale adecvate in perioada terapiei cu acest program este mai mult decat recomandata, pentru maximizarea eficientei. Printre aceste produse se numara enzimele digestive, preparatele pe baza de bacterii intestinale utile, cele pentru detoxifiere si respectiv pentru eliminarea parazitilor si ciupercilor.

15. SKIN (Tratamentul afectiunilor pielii)

Acest program al dispozitivului BioHarmonex actioneaza asupra celulelor epiteliale si al altor tipuri de celule necesare dezvoltarii sanatoase a pielii. Poate fi folosit si ca terapie suplimentara in tratarea dereglarilor hormonale. Poate fi combinat eficient cu dietele special concepute pentru problemele individuale, precum si cu tratamentele naturiste de curatire a organismului.

16. URINARY (Organele tractului urinar)

Rinichii si sistemul urinar joaca un rol deosebit de important in functionarea normala a organismului si sunt responsabili, printre altele, de urmatoarele: detoxifiere si metabolism, mentinerea echilibrului acido-bazic, reglarea functionarii sistemului hormonal si a productiei de sange, realizarea schimbului de substante din tesutului osos si - in cele din urma dar nu mai putin important – conservarea energiei inascute a organismului, sporind astfel vitalitatea si longevitatea. Cand este combinat cu o alimentatie adecvata si preparate naturale, programul URINARY ajuta la mentinerea si furnizarea de “energie de rezerva” catre rinichi.

Unul dintre cele mai importante roluri ale rinichilor este filtrarea si indepartarea substantelor toxice aparute in cadrul metabolismului si, din aceasta cauza, o functionare deficitara a acestor organe vitale poate avea consecinte serioase asupra sanatatii.

Programul poate fi utilizat de catre oricine, atat de persoanele bolnave cat si de cele sanatoase. Cele mai bune rezultate se obtin daca programul este aplicat dimineata devreme sau dupa amiaza tarziu, conform ceasului biologic al rinichilor. Acest program previne si indeparteaza cauzele bolilor si dereglarilor urinare si renale. Poate fi combinat cu programul Detoxifiere pentru rezultate optime.

17. BONE-SPINE (Oase si coloana vertebrala)

Cei mai multi percep oasele ca fiind formate dintr-o substanta statica, dar in realitate ele se modifica in permanenta, ca majoritatea celorlalte parti ale organismului. Pentru a-si mentine sanatatea, celulele oseoase trebuie sa se regenereze si sa fie capabile sa absoarba si sa retina mineralele structurale vitale din fluxul sanguin, cum ar fi calciul. Capacitatea de refacere dupa leziuni osoase (precum fracturile) sau afectiuni ale oaselor (cum ar fi osteoporoza) sunt tot atatea dovezi ca oasele contin celule vii. Acest program este special conceput sa sprijine functionarea eficienta a acestor celule si astfel sa ajute la mentinerea unei structuri osoase sanatoase si puternice sau la recuperarea dupa fracturi osoase sau osteoporoza.

In plus, in combinatie cu o alimentatie adecvata, produse naturiste corespunzatoare si exercitii fizice, poate fi de mare ajutor bolnavilor cronici la care tratamentele anterioare nu au dat rezultate. Programul este, de asemenea, foarte eficient in ceea ce priveste intensificarea efectelor fizioterapiei, accelerand recuperarea si ajutand la refacerea leziunilor la nivelul sistemului osos.

18. AFTER TRAINING (Refacere musculara dupa antrenamente)

In conditiile unui antrenament fizic intensiv, metabolismul crescut duce la scaderea drastica a rezervei energetice a organismului (ATP si glicogen), ca de altfel si a nivelului de oxigen din fluxul sanguin. In acelasi timp acidul lactic se acumuleaza si apare catabolsimul fibrelor musculare. In momentul in care activitatea fizica inceteaza, metabolismul "se pune pe treaba" pentru a reface rezervele energetice si a regenera fibrele musculare. Programul este special conceput sa sprijine functionarea deferitelor celule implicate in aceasta activitate de regenerare si refacere.  Deoarece viteza si eficienta refacerii musculare este strict legata de performanta sportiva, folosind regulat programul After Training de cateva ori pe zi, sportivii isi pot imbunatati semnificativ performantele fizice. Pe langa faptul ca accelereaza procesele de regenerare de dupa antrenament, programul mai diminueaza oboseala si ajuta la mentinerea intr-o forma fizica ridicata. Programul se recomanda sportivilor de performanta si tuturor celor care isi doresc imbunatatirea capacitatilor fizice. Se utilizeaza dupa antrenament, pentru tratamentul traumelor fizice, regenerarea tesutului muscular si ameliorarea starii de oboseala.

19. MERIDIAN (Meridiane energetice)

Conform medicinei chinezesti, organismul uman este inconjurat de o retea invizibila de canale energetice, asa numitele meridiane, a caror existenta nu poate fi confirmata cu ajutorul metodelor anatomice clasice. Aceste canale sunt de fapt retele energetice localizate la diferite adancimi sub piele sau in afara ei, de multe ori paralele cu vasele de sange, muschii scheletici si canalele nervoase. Meridianele joaca un rol important in comunicarea si coordonarea dintre diferite organe si parti ale corpului, regland totodata circulatia sanguina si pe cea nervoasa. Atunci cand aceste canale sunt dereglate datorita factorilor interni sau externi (incetinire, blocaje, hipersensibilitate), armonia si echilibrul dispar mai mult sau mai putin subit, facand loc bolilor.

Exista cateva mii de puncte pe aceste meridiane, care pot fi stimulate cu ajutorul acupuncturii sau prin acupresura. Totusi, meridianele sunt foarte sensibile la terapia electromagnetica pe baza de semnale bio-rezonante. Programul Meridian al dispozitivului BioHarmonex cuprinde o intreaga “simfonie de semnale” care stimuleaza si armonizeaza simultan toate meridianele. Rezultatele pot fi amplificate daca programul MERIDIAN este folosit in combinatie cu BIORHYTHM.

20. BIORHYTHM (Bioritm)

Nici o persoana de pe planeta nu manifesta o capacitate fizica, mentala sau emotionala constanta, ci totul se modifica in functie de o serie de tipare ciclice numite ritmuri biologice. Mecanismul intern exact care cauzeaza aceste ritmuri nu este cunoscut, dar unul dintre factorii care il pot influenta se datoreaza faptului ca organismul uman este format in proportie de 70% din apa. Apa este foarte sensibila si receptiva la undele electromagnetice

Fenomenele electromagnetice care au loc in timpul modificarilor meteorologice au un impact mai mare sau mai mic asupra sistemelor noastre bio-comunicationale. Acest program pentru armonizarea bioritmului ajuta la optimizarea activitatii nervoase, recomandandu-se in special in ameliorarea efectelor negative ale distoniei neuro-vegetative cauzate de modificarile frontului atmosferic. Este foarte eficient in combinatie cu programele Nerves si Relax pentru reducerea activitatilor beta crescute ale sistemului nervos, cu programul Meridian pentru armonizarea meridianelor, sau cu programul Circulation destinat stimularii corespunzatoare a circulatiei sanguine.

Rezultatul urmarit este este functionarea generala optima a sistemelor anatomo-fiziologice ale organismului, imbunatatirea starii emotionale si cresterea capacitatii de adaptare la modificari.

21. MENSTRUATIE

Conform anumitor concepte spirituale, exista o legatura evidenta intre fazele lunii si ciclul menstrual al femeii, de 28 de zile, care, practic, determina „natura” feminina. Vibratiile emise de acest program actioneaza direct asupra ciclului menstrual. Se recomanda si ca program suplimentar la programele Hormoni, Piele, Detoxifiere si Bioritm.

22. METEOROPATIE

Unele persoane reactioneaza mai puternic la modificarile de front atmosferic. Multi pot face probabil fata cu usurinta acestor schimbari, insa, in lumea noastra moderna, aceste comportamente instinctive preistorice pot reveni in forta. Programul METEOROPATIE poate fi rulat cu succes alaturi de programele Durere, Circulatie si Bioritm.

23. PROSTATA

Un program recomandat barbatilor, in special celor adulti si de varsta a treia. Poate fi combinat cu programele Urinar, Bioritm si Tinerete.

24. REINCARCARE MENTALA

Acest program se recomanda celor care sunt expusi unui stres frecvent, pe termen lung si/sau de intensitate crescuta, precum si in situatiile in care este necesara o acuitate mentala speciala (de exemplu in perioada examenelor). Se recomanda a fi folosit in special in combinatie cu programele Sistem Nervos, Relaxare, Circulatie si Bioritm.

25. LIMFATIC

Sistemul limfatic joaca un rol important in functionarea corespunzatoare a sistemului imunitar al organismului. Celulele sale sunt prezente peste tot in organism, unde pot intalni substante straine pe care le pot elimina din corp. Vibratiile acestui program actioneaza asupra sistemului limfatic. Se recomanda a fi folosit in combinatie cu programele Imunitar, Circulatie si Detoxifiere.

Afectiuni si simptome in care actioneaza:


Afectiuni si simptome
in care actioneaza

Nr. sedinte

Produse recomandate in paralel

1. Dezvoltare, crestere armonioasa copii (child)

1-2 sedinte/zi

- Lion Kids Multivitamin, Lion Kids C, Vital A, B, AB, 0, Noni

2. Intarire sistem imunitar (immune)

1-2 sedinte/zi

- Immunaid, Virago, Ocean 21, Bee Power Royal Jelly, Vital A, B, AB, 0, Noni.

3. Incetinire imbatranire celulara (forever young/mereu tanar)

1-2 sedinte/zi

- Ocean 21, Oxy Max, Energy & Memory, Vital Man, Vital Woman, Protect 4 Life, Mega Protect 4 Life, Coenzyme Q10.

4. Protejarea sistemului hormonal al femeii (hormone

1-2 sedinte/zi

- Vital Woman, Menopausal Formula, Ocean 21, Vitamin E.

5. Prevenire si combatere dureri (pain)

1-2 sedinte/zi

- White Willow, Noni, Triple Potency Lecithin, Shark Aid.

6. Relaxare (relax)

1-2 sedinte/zi

- Rhodiolin, Stress Management B Complex, Noni, Ocean 21, Vital Man, Vital Woman.

7. Optimizarea proceselor neuro-vegetative si imbunatatirea concentrarii (nerves)

1-2 sedinte/zi

- Energy & Memory, Stress Management B Complex, Mega B Complex, Triple Potency Lecithin.

8. Scaderea in greutate (weight loss)

1-2 sedinte/zi

- Nopalin, Chromium Max, Trimex, Xenaform, Advanced Fat Burners, L-Carnitine.

9. Detoxifiere (detox)

1-2 sedinte/zi

- Ocean 21, Pure Yucca, Liver Aid, Smokerade, Nopalin.

10. Regenerare oculara si imbunatatirea vederii (eye vision)

1-2 sedinte/zi

- Beta Carotene, Luteina, Protect 4 Life, Mega Protect 4 Life, C 1000, Ocean 21.

11. Sistem cardiac si circulator (circulation)

1-2 sedinte/zi

- Omega 3, White Willow, Cholestone, Super Q10 Plus, Oxy Max, C-Plus Flavonoid.

12. Sistem respirator (respiratory)

1-2 sedinte/zi

- Oxy Max, Ocean 21, Smokerade, Noni, C 1000.

13. Digestie (digestion)

1-2 sedinte/zi

- ParaProtex, Nopalin, AC-Zymes, Digest Ease, Liver Aid.

14. Functionarea optima a ficatului, bilei si pancreasului (liver páncreas)

1-2 sedinte/zi

- Liver Aid, Arginine Plus, Digest Ease, Chromium Max.

15. Afectiunile pielii (skin)

1-2 sedinte/zi

- Ocean 21, Oxy Max, Evening Primrose Oil, ParaProtex, Pure Yucca.

16. Organele tractului urniar (urinary)

1-2 sedinte/zi

- Virago, Pro-State Power, Green Care, Garlic Caps, ParaProtex.

17. Prevenirea osteoporozei si mentinerea integritatii sitemului osos (bone-spine)

1-2 sedinte/zi

- Strong Bones, Power Mins, Ocean 21, Vital A, B, AB, 0.

18. Sportivi (alter training)

1-2 sedinte/zi

- Oxy Max, Energy & Memory, Power Mins, Super Mega 50, C 1000.

19. Armonizarea meridianelor de acupunctura (meridian)

1-2 sedinte/zi

- Ocean 21, Oxy Max, Noni, Multivitamine.

20. Armonizarea bioritmului (biorhithm)

1-2 sedinte/zi

- Super Soya Lecithin, Triple Potency Lecithin, Ocean 21, Noni.

21. Menstruatii neregulate.Sindrom premenstrual

1-2 sedinte/zi Vital Woman, Evening Primrose Oil, White Willow, Rhodiolin.

 

 

 

22. Sensibilitate meteorologica

1-2 sedinte/zi Super Soya Lecithin, Rhodiolin.
23. Afectiunile prostatei 1-2 sedinte/zi Prostate Power, Vital Man, Para Protex
24. Revitalizare psihica 1-2 sedinte/zi Rhodiolin, Noni, Triple Potency Lecithin, Energy & Memory.
25. Drenaj limfatic 1-2 sedinte/zi Liquid Clorophill, Detox Patch, Green Care.

 

-Accesarea programelor de tratament in functie de afectiune.

Dispozitivul de biorezonanta BIOHARMONEX ofera tratament prin 25 de programe:

- CHILD (Copil)
- IMMUNE (Sistem imunitar)
- FOREVER YOUNG (Tinerete si vitalitate)
- HORMONE (Sistem hormonal)
- PAIN (Durere)
- RELAX (Relaxare si Linistire)
- NERVES (Optimizarea sistemului nervos si imbunatatirea concentrarii)
- WEIGHT LOSS (Pierdere in greutate)
- DETOX (Detoxifiere)
- CIRCULATION (Circulatie si sistem cardio-vascular)
- EYE-VISION (Regenerare oculara)
- RESPIRATORY (Sistem respirator)
- DIGESTION (Digestie)
- LIVER PANCREAS (Ficat, pancreas)
- SKIN (Tratamentul afectiunilor pielii)
- URINARY (Organele tractului urinar)
- BONE-SPINE (Oase si coloana vertebrala)
- AFTER TRAINING (Refacere musculara dupa antrenamente)
- MERIDIAN (Meridiane energetice)
- BIORHYTHM (Bioritm)
- MENSTRUATIE
- METEOROPATIE
- PROSTATA
- REINCARCARE MENTALA
- SISTEM LIMFATIC
 

Componente
Valoare
Unitate
Dispozitivul de biorezonanta BIOHARMONEX ofera tratament prin 25 de programe: -CHILD (Copil)
- IMMUNE (Sistem imunitar)
- FOREVER YOUNG (Tinerete si vitalitate)
- HORMONE (Sistem hormonal)
- PAIN (Durere)
- RELAX (Relaxare si Linistire)
- NERVES (Optimizarea sistemului nervos si imbunatatirea concentrarii)
- WEIGHT LOSS (Pierdere in greutate)
- DETOX (Detoxifiere)
- CIRCULATION (Circulatie si sistem cardio-vascular)
- EYE-VISION (Regenerare oculara)
- RESPIRATORY (Sistem respirator)
- DIGESTION (Digestie)
- LIVER PANCREAS (Ficat, pancreas)
- SKIN (Tratamentul afectiunilor pielii)
- URINARY (Organele tractului urinar)
- BONE-SPINE (Oase si coloana vertebrala)
- AFTER TRAINING (Refacere musculara dupa antrenamente)
- MERIDIAN (Meridiane energetice)
- BIORHYTHM (Bioritm)
- MENSTRUATIE
- METEOROPATIE
- PROSTATA
- REINCARCARE MENTALA
- SISTEM LIMFATIC
Afectiuni si simptome in care actioneaza
Mod de folosire
Dezvoltare, crestere armonioasa copii (child)
1-2 sedinte/zi
Intarire sistem imunitar (immune)
1-2 sedinte/zi
Incetinire imbatranire celulara (forever young/mereu tanar)
1-2 sedinte/zi
Protejarea sistemului hormonal al femeii (hormone
1-2 sedinte/zi
Prevenire si combatere dureri (pain)
1-2 sedinte/zi
Relaxare (relax)
1-2 sedinte/zi
Optimizarea proceselor neuro-vegetative si imbunatatirea concentrarii (nerves)
1-2 sedinte/zi
Scaderea in greutate (weight loss)
1-2 sedinte/zi
Detoxifiere (detox)
1-2 sedinte/zi
Regenerare oculara si imbunatatirea vederii (eye vision)
1-2 sedinte/zi
Sistem cardiac si circulator (circulation)
1-2 sedinte/zi
Sistem respirator (respiratory)
1-2 sedinte/zi
Digestie (digestion)
1-2 sedinte/zi
Functionarea optima a ficatului, bilei si pancreasului (liver páncreas)
1-2 sedinte/zi
Afectiunile pielii (skin)
1-2 sedinte/zi
Organele tractului urniar (urinary)
1-2 sedinte/zi
Prevenirea osteoporozei si mentinerea integritatii sitemului osos (bone-spine)
1-2 sedinte/zi
Sportivi (alter training)
1-2 sedinte/zi
Armonizarea meridianelor de acupunctura (meridian)
1-2 sedinte/zi
Armonizarea bioritmului (biorhithm)
1-2 sedinte/zi
Menstruatii neregulate. Sindrom premenstrual
1-2 sedinte/zi
Sensibilitate meteorologica
1-2 sedinte/zi
Afectiunile prostatei
1-2 sedinte/zi
Revitalizare psihica
1-2 sedinte/zi
Drenaj limfatic
1-2 sedinte/zi
Legenda: 1-1-1 = 1 dimineata, 1 la pranz, 1 seara.