C-RX Cream

Rating: 2.7/5 (74 voturi)

56.65 RON
Tva:
24%
Cod produs:
CC0010
Puncte Bonus:
119
Cantitate:
150ml
Cantitate:
Trimite unui prieten

Numele dvs.:*
E-mail dvs.:*
Email prieten:*
Abonare newsletter

Email:*

C-RX - crema naturala anticelulitica pe baza de uleiuri si plante

 

In formarea celulitei, un rol important il au si hormonii. Acestia sunt responsabili de reglarea fluxului sanguin, a drenajului limfatic si a metabolismului grasimilor. Dereglarile hormonale care apar la femei in perioada de pubertate, sarcina sau menopauza constituie o cauza importanta a aparitiei celulitei. De asemenea, o alta cauza, de data aceasta de ordin extern, o reprezinta utilizarea anticonceptionalelor.

Celulita este o alterare a tesutului conjunctiv in urma acumularii de grasimi si reziduuri in tesutul conjunctiv. Celulele adipocite care intra in componenta tesutului conjunctiv sunt grupate sub piele in forma de ciorchine, formand sisteme celulare. Atunci cand aceste sisteme devin supraincarcate cu fluide grase si toxine care stagneaza, apar sub piele mici proeminente (noduli) care devin din ce in ce mai vizibile. In acelasi timp, adipocitele exercita o presiune asupra vaselor sanguine si limfatice, ceea ce duce la tulburari de circulatie. Din acest motiv, pielea cu celulita este mai rece la atingere. Cel mai des, celulita este localizata la nivelul coapselor, feselor si abdomenului.

Celulita are trei stadii:
- stadiul I, cand micile gropite pot fi sesizate doar daca se strange usor pielea;
- stadiul II, atunci cand pielea este inca normala la atingere, in pozitie culcata, dar prezinta deja modificari vizibile in pozitia verticala;
- stadiul lll, cand micile gropite sunt vizibile atat in pozitie culcata, cat si in picioare.

Celulita, fiind rezultatul unor schimbari fiziologice, poate fi greu prevenita sau indepartata. Exercitiile sistematice si o dieta adecvata nu sunt intotdeauna suficiente, fiind nevoie de o abordare mai complexa.

Metodele de lupta contra celulitei sunt diverse, dar printre masurile obligatorii ce trebuie luate pentru eliminarea celulitei sa numara:

- hidratarea corespunzatoare a organismului: aceasta inseamna consumul a 2, 5-3 l lichide zilnic. Pielea este unul dintre cele mai importante rezervoare cu apa. Atunci cand organismul este deshidratat, reziduurile nu mai pot fi indepartate eficient prin sange si limfa.
- alcalinizarea: alcalinizarea organismului constituie o arma deosebita in lupta impotriva celulitei. In acest sens, consumul de apa alcalina este benefic atat pentru combaterea efectului (aspectul neplacut al celulitei deja instalate) cat si a cauzelor profunde - raspunzatoare de formarea acesteia. Vezi in acest sens dispozitivul Aquarion- stilul de viata activ contribuie la tonifierea masei musculare si reducerea stratului de grasime, deci implicit a adipocitelor supra-incarcate.
- evitarea consumului de bauturi cu continut de cofeina si alcool, a celor care contin zahar, precum si a produselor de tip fast food, semipreparalelor, chipsurilor, etc.
- aplicarea unor tratamenle externe, indispensabile pentru disparitia celulitei de gradele 2 si 3, dar care accelereaza si disparitia celulitei de gradul 1.

Crema C-Rx, distribuita de CaliVita, ofera un ajutor eficient pentru eliminarea celulitei. Ingredientele sale au fost atent selectionale, astfel incat sa stimuleze circulatia si sa elimine reziduurile acumulate.

Substantele active ale cremei C-RX:

- Ceaiul verde: cofeina din compozitia acestuia si derivatele de xantone stimuleaza circulatia, iar polifenolii au afect antioxidant, protejand pielea de radicalii liberi.
- Rozmarinul si Ghimbirul: contin acizi triterpenici, flavonoide, taninuri, beta-sitosterol, esteri, uleiuri volatile care stimuleazia circulata locala, ajuta la eliminarea substantelor nocive acumulate si, in acelasi timp, contribuie la alimentarea celulelor cu nutrienti si oxigen.
- Extractul de Primula: continutul de saponina îmbunatateste circulatia locala.
- Extractul de Catina contine vitaminele B, C, E, F, flavonoide, acizi organici care îmbunatatesc metabolismul.
- Substante cu efect de calmare si regenerare a pielii: provitamina B5, bisabololul.

Stimularea fluxului sanguin prin intermediul masajului este unul dintre cele mai eficiente metode in lupta anticelulitica; de asemenea, masajul reda elasticitatea si tonusul pielii.

Eliminarea celulitei este un proces de lunga durata (poale dura 3-6 luni); de aceea necesita hotarare si perseverenta.


Atentie!

- Crema C-Rx este numai pentru uz extern.
- A se evita contactul cu ochii.
- A nu se utiliza in perioada sarcinii si alaptarii.

 

Un flacon de crema anticelulitica CRX are 150 ml si costa 56.65 lei (cel mai mic pret de distributie).  

Mod de aplicare: utilizati crema zilnic, dimineata si seara, preferabil dupa baie. Pentru obtinerea unor rezultate optime, se maseaza pielea pana cand crema intra in piele.

Stimularea fluxului sanguin prin intermediul masajului este unul dintre cele mai eficiente metode in lupta anticelulitica; de asemenea, masajul reda elasticitatea si tonusul pielii.

Eliminarea celulitei este un proces de lunga durata (poale dura 3-6 luni); de aceea necesita hotarare si perseverenta.


Atentie!

- Crema C-Rx este numai pentru uz extern.
- A se evita contactul cu ochii.
- A nu se utiliza in perioada sarcinii si alaptarii.

Componente
Valoare
Unitate
- extract de ceai verde,
- catina
- extract din radacina de Primula
- extract de ghimbir,
- ulei de rozmarin
- provitamina B5
- bisabolol
Afectiuni si simptome in care actioneaza
Mod de folosire
Legenda: 1-1-1 = 1 dimineata, 1 la pranz, 1 seara.
Astenia de primavara

       Odată cu sosirea primăverii, vremea este din ce în ce mai plăcută, zilele sunt mai lungi, totuşi multe persoane, în loc să se simtă reenergizate, se luptă în această perioadă cu o senzaţie de epuizare, de indispoziţie şi somnolenţă. Simptomele diferă de la persoană la persoană, la unele fiind mai vage, la altele mai accentuate, dar astenia de primăvară afectează pe toată lumea. Dar ce anume poate fi în spatele acestei stări ?

        Există multe explicaţii  pentru astenia de primăvară, dar devine din ce în ce mai evident faptul că în această stare complexă sunt implicaţi mai mulţi factori şi, din acest motiv, şi  abordarea problemei trebuie făcută ţinând seama de mai multe lucruri. Astenia de primăvară nu este o boală, ci o stare asupra căreia putem interveni (şi pe care o putem depăşi) cu multă uşurinţă.

    Carenţa de vitamine: este una dintre numeroasele explicaţii şi cea mai obişnuită sau, cel puţin, cea mai la îndemână. În timpul iernii, alimentaţia noastră nu este atât de diversificată, posibilităţile de alegere sunt mai limitate, astfel că este deficitară nu numai în vitamine, dar chiar şi în enzime. Chiar dacă ne străduim să consumăm zilnic legume şi fructe proaspete, doar un segment foarte îngust de populaţie are acces la legume şi fructe cu adevărat proaspete, din cauză că majoritatea sunt conservate sau modificate genetic.
      Ce putem face ? Pe lângă consumarea unor cantităţi mari de legume şi fructe şi o dietă echilibrată, se recomandă completarea alimentaţiei noastre cu suplimente alimentare de calitate. Clinicaverde.ro partener CaliVita oferă un spectru larg de astfel de produse, de ex. multivitamine (Full Spectrum, produse adecvate grupelor sanguine etc.), produse antioxidante (qProtect  Mega qProtect , Smokerade etc.), din care fiecare persoană îşi poate găsi produsul cel mai potrivit. Nu uitaţi de produsul nostru deosebit, ZenThonic, sau de produsele reenergizante, cum ar fi Coenzyme Q10, Energy and Memory etc.).

      Factori psihologici: deşi în multe locuri se consideră că simptomele asteniei de primăvară au o determinantă psihică (fiind o stare „la modă” în această perioadă), nu trebuie să omitem faptul că această teorie are o puternică bază reală. În timpul iernii, din cauza zilelor lipsite de lumină puternică şi reducerii activităţii fizice, scade nivelul hormonului numit serotonină, având drept consecinţă oboseala şi depresia.
      Cum putem depăşi această stare ? În nici un caz să nu compensăm senzaţia de fericire cu dulciurile. Să facem multă mişcare, să petrecem mai mult timp în aer liber, chiar dacă stăm într-un birou, să deschidem fereastra. Chiar şi o scurtă plimbare prin parc, după-amiaza, poate fi de mare ajutor !

      Metabolismul: iarna, metabolismul nostru este mai lent. Activităţile noastre fizice sunt mai reduse, avem  nevoie de mai mult somn şi petrecem mult mai puţin timp în aer liber. Metabolismul poate fi accelerat prin practicarea de exerciţii fizice (preferabil, în aer liber), cum ar fi mersul pe jos sau alergatul. Trebuie însă să ne gândim şi la starea tegumentului nostru şi metabolismul acestuia. Să ne începem fiecare zi cu duşuri alterativ calde-reci, apoi să ne îngrijim pielea cu produsele cosmetice CaliVita, de o calitate deosebită. Nu uitaţi că pentru atingerea scopului propus, bătălia pentru combaterea celulitei trebuie începută din timp, şi la aceasta poate contribui, într-o măsură importantă, crema anticelulitică C-Rx distribuită de CaliVita.

    Curăţenia mare de primăvară. Multă lume admite că primăvara trebuie începută cu o curăţenie mare care să se extindă asupra întregului organism. Printre produsele CaliVita găsiţi numeroase produse care favorizează procesele de detoxificare ale organismului (de ex. Green Care, Liquid Chlorophyll, Detox Patch, apa alcalină produsă de Aquarion etc.), indiferent de cura de detoxificare pe care o alegeţi.

      Debarasaţi-vă de starea depresivă, de kilogramele acumulate în perioada  de iarnă şi alegeţi, cu îndrăzneală, produsele CaliVita, ca un completare în bătălia împotriva asteniei de primăvară.