L-LYSINE PLUS

Rating: 2.7/5 (61 voturi)

72.82 RON
Tva:
24%
Cod produs:
CV0162
Puncte Bonus:
147
Cantitate:
60 capsule
Cantitate:
Trimite unui prieten

Numele dvs.:*
E-mail dvs.:*
Email prieten:*
Abonare newsletter

Email:*

               L-lizina trebuie luată din alimente. Aminoacizi precum lizina sunt constituenţi de bază ai proteinelor. L-lizina este importantă pentru o dezvoltare corespunzătoare şi joacă un rol esenţial în producerea carnitinei, o substanţă responsabilă pentru convertirea acizilor graşi în energie şi pentru reducerea colesterolului din sînge. L-lizina ajută la absorbţia calciului şi este vitală pentru producerea colagenului, o substanţă importantă pentru oase şi ţesuturile conjunctive, incluzând pielea, tendonul şi cartilajul. Este necesară pentru susţinerea bunei funcţionări a sistemului imunitar, fiind implicat în producerea anticorpilor. De asemenea, are rol important şi în biosinteza hormonilor şi enzimelor.


   Lizina este un aminoacid care împiedică atât reactivarea, cât şi multiplicarea virusului herpetic. Odată ce o persoană a contactat virusul herpetic, acesta rămâne în organism. Chiar dacă herpesul nu este vizibil pe piele, virusul rămâne în stare latentă în sistemul nervos central, unde nu produce leziuni. Când virusul se reactivează, circulă prin nervi pentru a ajunge la suprafaţa pielii. Acesta este momentul când pot fi sesizate primele simptome, după care curând va apărea herpesul.

 

   Deşi majoritatea persoanelor au un aport suficient de lizină din alimentaţie, atleţii, vegetarienii şi veganii (aripa dură a vegetarienilor),   precum şi pacienţii cu arsuri au nevoie de o cantitate mai mare. Se cunoaşte faptul că o cantitate insuficientă de lizină poate cauza oboseală, greaţă, ameţeli, pierderea poftei de mâncare, agitaţie, ochi injectaţi, încetinirea dezvoltării, anemie.

 

   L-Lizina este foarte importantă pentru culturişti şi sportivi de performanţă, deoarece majoritatea îşi suprasolicită musculatura, iar acest aminoacid ajută la recuperarea rapidă după suprasolicitare. Joacă un rol important şi în producerea hormonilor, menţinerea nivelului de azot şi proteine necesare dezvoltării musculare.

 

   Alături de L-lizină, produsul conţine şi vitamina C care, pe lângă biencunoscutele sale proprietăţi antioxidante şi de întărire a sistemului imunitar, contribuie şi la formarea şi menţinerea structurii colagenului, la fel ca şi lizina. Deoarece vitamina C este necesară pentru menţinerea colagenului, deficienţa de vitamina C are ca rezultat  degradarea ţesuturilor conjunctive, ducând la slăbirea anumitor structuri ale organismului. De asemenea, la fel ca şi lizina, împiedică diferitele virusuri invadatoare să-şi găsească un adăpost în celulele organismului nostru.

 

   L-Lysine Plus de CaliVita® International este un produs care reduce recurenţa infecţiei cu virusul herpes simplex. De asemenea, suplimentul alimentar este important pentru formarea colagenului.

 

   Un flacon de L-Lysine Plus are 60 de tablete si costa 72.82 lei (cel mai mic pret de distributie).

 

Componente
Valoare
Unitate
L-lizină
500
mg
Vitamina C
60
mg
Afectiuni si simptome in care actioneaza
Mod de folosire
Legenda: 1-1-1 = 1 dimineata, 1 la pranz, 1 seara.