Pro-State Power

Rating: 2.6/5 (72 voturi)

126.72 RON
Tva:
24%
Cod produs:
CV0116
Puncte Bonus:
257
Cantitate:
60 TABS
Cantitate:
Trimite unui prieten

Numele dvs.:*
E-mail dvs.:*
Email prieten:*
Abonare newsletter

Email:*

Prostate Power -tratament natural Calivita pentru afectiuni ale prostatei

Prostata este o glanda a sistemului reproductiv masculin, situat in spatiul pelvisubperitoneal, dedesubtul vezicii urinare. Principala sarcina a prostatei consta in sustinerea capacitatii de reproducere masculina si in protectia cailor urinare inferioare fata de infectii.

In general, barbatii sub 40 de ani nu au probleme cu prostata, insa, ca o consecinta a disfunctiilor hormonale, cu trecerea anilor, la 80% dintre barbati apare cresterea (hiperplazia) benigna a prostatei, asa-numitul Benignus Prostata Hyperplasia (HBP). In general, boala evolueaza lent, progresiv, si multi barbati nici nu sesizeaza semnele incipiente ale suferintei.

Simptomele specifice ale HBP sunt: urinari dese (polakiurie), mai ales noaptea (nicturie), initierea dificila a mictiunii, mictiune imperioasa si/sau prelungita, golirea incompleta a vezicii, jet urinar slab sau intermitent, pseudo incontinenta urinara prin preaplin sau prin urgenta mictionala, in cazuri mai grave retentie de urina, constipatie. Simptomele enumerate pot fi insotite de durere si de limitarea activitatii sexuale. Uneori, afectiunea netratata se poate maligniza.

Actualmente, unul din zece barbati sufera de cancer de prostata, aceasta afectiune situandu-se pe locul doi ca frecventa a tumorilor la barbati.

Companin CaliVita a creat preparatul natural Pro-State Power, care prin extractele vegetale specifice si prin substantele biologic active din compozitie poate constitui un real ajutor pentru barbatii cu HBP.

ProState Power contine:

- extract din din Saw Palmetto (Sabal Serrulatum, Serenoa Repens). Acest palmier creste in regiunile sud-estice ale SUA. Cercetarile au dovedit ca substantele active extrase din acest palmier favorizeaza eliminarea urinei si amelioreaza nicturia. Substantele biologic-active ce se gasesc in semintele palmierului contin fitonutrienti puternici, capabili sa intrerupa mecanismul hormonal care produce cresterea prostatei.

- extract din palmierul Pygeurn Africanum (Prunus africana). Este utilizat in ameliorarea simptomatologiei HBP inca din secolul al XVIII-lea. Contine fitosteroli cu efect antiinflamator. Participa la restabilirea nivelului hormonal (testosteron versus estrogen) si la incetinirea (stoparea) cresterii prostatei; are efecte diuretice si antalgice.

- extract din frunze de urzici (Urzica Dioica). Contine fitosteroli cu un puternic efect antioxidant care impiedica, de asemenea, cresterea prostatei. Studii efectuate au aratat ca substantele biologic-active din extractul de Pygeum Africanum si urzica actioneaza sinergic;

- semintele de in (Lini Semen) contin 27 de substante anti-cancerigene, printre care: fibre, pectins, vitamina E (tocoferol) si fitosteroli;

- licopina este antioxidant puternic cu efect anticancerigen. Numeroase cercetari au relevat o corelatie intre nivelul scazut al licopinei din sange si riscul ridicat al dezvoltarii anumitor tumori maligne;

- biopirina - compus extras din piper negru. Creste semnificativ efectul substantelor vegetale active si activitatea oligoelementelor;

- seleniul este un antioxidant deosebit de puternic; impiedica efectul nociv al radicalilor liberi si reduce procesele inflamatorii. La barbati, acest oligoelement este indispensabil pentru formarea spermei. Seleniul accentueaza dorinta sexuala a barbatilor si reduce simptomele neplacute ale tulblurarilor hormonale;

- zincul joaca un rol important in functia de reproducere a barbatilor. Zincul are efect in prevenirea dezvoltarii tumorilor benigne ale prostatei. Efectul antitumoral al celor doua oligoelemente este sinergic.

Pro-State Power este un preparat natural complex, recomandat barbatilor care au depasit varsta de 40 ani, pentru a preveni aparitia adenomului de prostata. Administrarea este deosebit de avantajoasa, deoarece nu cauzeaza efecte secundare (de ex. scaderea potentei sau a libidoului).

Un flacon de ProState Power are 60 de tablete si costa 126.72 lei (cel mai mic pret de distributie).

Se administreaza 2-3 capsule/zi

Componente
Valoare
Unitate
Extract din Saw Palmetto
300
mg
Extract din frunze de urzică
150
mg
Seminţe de in
150
mg
Exract din din scoarţă de Pygeum Africanum
60
mg
Biopirină
1
mg
Zinc
15
mg
Seleniu
80
mcg
Licopină
2.5
mg
Calorii
<1, 0
kJ
Glucide
<1, 0
g
Lipide
<1, 0
g
Afectiuni si simptome in care actioneaza
Mod de folosire
Adenom de prostata
1-0-1
Aparat urinar
1-0-1
Cancer la prostata
1-0-1
Diuretic in af. renale/ prostata
1-0-1
Nicturie adulti
1-0-1
Prostatita
1-0-1
Legenda: 1-1-1 = 1 dimineata, 1 la pranz, 1 seara.