Nopalin

Rating: 2.7/5 (70 voturi)

93.83 RON
Tva:
24%
Cod produs:
CV0105
Puncte Bonus:
191
Cantitate:
200 TABLETE
Cantitate:
Trimite unui prieten

Numele dvs.:*
E-mail dvs.:*
Email prieten:*
Abonare newsletter

Email:*

NOPALIN-un produs de exceptie pentru diabet, regleaza nivelul glicemiei, scade colesterolul, regleaza metabolismul

 

Nopalinul face parte din categoria produselor CaliVita recent importate si comercializate prin reteaua din Romania.

Acest supliment natural contine Nopal deshidratat - substanta activa obtinuta din planta Neopal, o familie de cactus cultivata in Mexic, Chile si Italia.

Componentii chimici cei mai importanti ai Nopalului sunt: aminoacizi (in numar de 17, dintre care 8 esentiali); vitamine (beta-caroten, vitamina C, vitaminele B1, B2, B3); minerale (Ca, Mg, Na, K, Fe) si fibre (atat solubile, precum lignina, celuloza, hemiceluloze, cat si insolubile: pectina, mucilagii, gume).

Prin continutul bogat in aminoacizi, produsul poate determina scaderea apetitului la mancare. De asemenea, impiedica formarea lipidelor, accelereaza catabolismul acestora si eliminarea lor din organism. Datorita acestor efecte, Nopalinul poate fi recomandat persoanelor supra-ponderale sau obeze.

Nopalinul stabilizeaza nivelul glicemiei prin cresterea sensibilitatii organismului la insulina. Studii experimentale au demonstrat atat la diabetici cat si la oamenii sanatosi, un efect hipoglicemiant la maximum 4-6 ore de la administrarea produsului. Puutem deci spune ca, prin efectul hipoglicemiant si prin vitaminele din compozitie, acest supliment reduce complicatiile diabetului zaharat, adica retinopatia, arterioscleroza diabetica, etc...

Aminoacizii, fibrele si vitamina B3 previn conversia excesiva a glucidelor sangvine in lipide. De asemenea, prin accelerarea catabolismului lipidic, Nopalinul reduce nivelul colesterolemiei, trigliceridemiei si LDL. Vitamina B3 (niacina) poate converti colesterolul LDL in forma HDL si prin aceasta reduce riscul aparitiei bolilor cardiovasculare.

Efectul anti-aterosclerotic se datoreaza aminoacizilor, fibrelor si antioxidantilor prezenti in compozitie.

Unele tulburari gastrointestinale pot fi reduse prin consumul Nopalinului deoarece fibrele vegetale si mucilagiile protejeza mucoasa intestinala si regleaza productia de acid gastric. Asigura, in acest mod, o protectie eficienta persoanelor care consuma alimente condimentate sau urmeaza un tratament cu anti-inflamatoare. Ajuta la detoxifierea ficatului si a organismului in general.

Fibrele solubile si insolubile contribuie la absorbtia apei, asigurand o traversare mai facila a alimentelor prin tractul digestiv si un peristaltism intestinal normal.

Acest produs poate fi recomandat si sportivilor, pentru numarul mare de aminoacizi existenti in compozitie.

Pentru considerentele enumerate mai sus, preparatul natural Nopalin contribuie la mentinerea starii de sanatate, fiind util si in situatiile in care este perturbata homeostazia organismului.

Un flacon de Nopalin are 200 de tablete si costa 93.83 lei (cel mai mic pret de distributie).

se administreaza 2-3 tab/zi cu 1/2 h inainte de masa cu un pahar cu apa fiecare tableta

Componente
Valoare
Unitate
Nopal (cactusul "para cu tepi")
300
mg
Afectiuni si simptome in care actioneaza
Mod de folosire
Absorbirea si arderea grasimilor
2-2-2 in de masa cu 1/2 h
Adult (18-50 ani) - preventiv
1-1-1 cu ½ h in. de masa
Anti-perspirant
1-1-1
Aparat digestiv
1-1-1 cu ½ h in. de masa
Ateroscleroza
1-1-1 cu ½ h in. de masa
Apetit (scadere) - cura slabire
2-2-2 in de masa cu 1/2 h
Celulita
1-1-1 cu ½ h in. de masa
Colesterol (scadere)
2-2-2 in de masa cu 1/2 h
Constipatie
1-1-1 cu ½ h in. de masa
Diabet (reglare glicemie)
2-2-2 in de masa cu 1/2 h
Digestie buna
1-1-1 in t. mesei
Gastrita
1-1-1 in t. mesei
Greata
1-2-2
Hematemeza
1-2-1
Hipoglicemie
1-1-1 in t. mesei
Indigestie
2-2-2 in de masa cu 1/2 h
Laxativ
1-1-1 cu ½ h in. de masa
Lipotimie (lesin) - prevenire
1-2-1
Obezitate
2-2-2 in de masa cu 1/2 h
Steatoza hepatica (grasimi in ficat)
1-1-1 cu ½ h in. de masa
Legenda: 1-1-1 = 1 dimineata, 1 la pranz, 1 seara.
O noua descoperire medicala: colesterolul declanseaza ciroza

  Un grup de cercetatori spanioli au demonstrat legatura stransa intre nivelul ridicat de colesterol si aparitia cirozei la persoanele obeze. Experimentele efectuate pe soareci deschid larg orizontul strategiilor terapeutice.Obezitatea, din ce in ce mai frecventa in toata lumea, influenteaza o serie de dezechilibre ale metabolismului, cum ar fi cresterea rezistentei la insulina sau dezvoltarea rapida a stratului de grasime in zona organelor vitale. Se estimeaza ca intre 25 si 30% din numarul persoanelor obeze au un ficat foarte gras. Din randul acestora provin bolnavii de ciroza hepatica. Cercetatorii din Barcelona sustin ca rolul-cheie in declansarea si evolutia cirozei nu il au trigliceridele, asa cum s-a crezut multa vreme. Obezitatea, din ce in ce mai frecventa in toata lumea, influenteaza o serie de dezechilibre ale metabolismului, cum ar fi cresterea rezistentei la insulina sau dezvoltarea rapida a stratului de grasime in zona organelor vitale. 

 Pentru scaderea colesterolului Clinica verde partener Calivita va recomanda: Cholestone , Omega 3 Concentrate , Lecithin 100 , Lecithin 250 , Nopalin.

Pentru reglarea metabolismului hepatic si ca ajuvant in croza hepatica Clinica verde partener Calivita va recomanda: Liver aid , Arginine Plus , Spirulina Max , Spirulina-Chlorella  Plus, Ocean 21 , Noni Organic.
 

Consumul de migdale, nuci şi alune determină o ameliorare a colesterolului

10 nuci.jpgConsumul de nuci, migdale şi alune determină o ameliorare a nivelului colesterolului, potrivit rezultatelor preliminare a 25 de teste clinice. Aceste alimente sunt bogate în proteine vegetale, mai ales acizi graşi nesaturaţi, în fibre, minerale, vitamine şi alte elemente ca antioxidanţii, precizează autorii studiului apărut luni în Archives of Internal Medicine. Consumul acestor fructe face obiectul cercetărilor datorită capacităţii lor de a scădea colesterolul sanguin şi reduce astfel riscul de boli cardiovasculare, explică doctorul Joan Sabate de la Universitatea Loma Linda din California. Ea a analizat rezultatele celor 25 de teste clinice, care au implicat consumul acestor alimente, desfăşurate în şapte ţări şi la care au participat 583 persoane cu niveluri scăzute sau ridicate ale colesterolului. În cadrul testelor, au fost comparate datele strânse de la un grup de persoane care nu au consumat alimentele respective şi de la altul, care consumase diferite cantităţi de nuci, migdale şi alte produse echivalente. Nimeni nu lua medicamente împotriva colesterolului.



  Participanţii la studiu au consumat în medie 67 g de migdale, nuci sau alte fructe cu coajă tare pe zi, ceea ce a determinat o scădere medie cu 5, 1% a nivelului total de colesterol. Trigliceridele, grăsimile care circulă în sânge şi provin mai ales din asimilarea corpilor graşi, a zaharurilor şi a alcoolului, au scăzut cu 10, 2% la persoanele care aveau niveluri ridicate (cel puţin 150 mg/dl), dar cu mai puţin la cele cu niveluri mai mici.

   Cel mai puternic efect al consumului de migdale, nuci şi alune a fost observat la persoanele care aveau un nivel ridicat al colesterolului rău (colesterolul LDL - lipoproteine de mică densitate), un indice de masă corporală scăzut şi un regim alimentar occidental, spun autorii studiului. Se recomandă astfel includerea acestor alimente în regimuri alimentare terapeutice pentru ameliorarea nivelului de colesterol, pentru că pot reduce riscul de boli cardiace, încheie ei.

 

sursa: posta medicala.ro