Digestive Enzymes

Rating: 3.0/5 (96 voturi)

85.69 RON
Tva:
24%
Cod produs:
CV0127
Puncte Bonus:
173
Cantitate:
100 TABLETE
Cantitate:
Trimite unui prieten

Numele dvs.:*
E-mail dvs.:*
Email prieten:*
Abonare newsletter

Email:*

Digestive Enzymes preparat complex de enzime digestive pentru o digestie optima in orice situatie


Digestive Enzymes este un supliment de enzime digestive continand o gama larga de enzime naturale. Spectrul larg de actiune al preparatului se datoreaza amestecului de enzime format din Pancreatina, Pepsina, Papaina, Proteaza si Bromelamina care, impreuna, descompun proteinele (din carne) in aminoacizi. Descompunerea carbohidratilor este realizata de enzima Diastaza (numita si Amilaza).

Betaina HCI din compozitia Digestive Enzymes este o substanta chimica naturala ce se poate gasi in stomac si participa la digestia grasimilor si proteinelor, calciului, vitaminei B12 si fierului.

Tumericul este o planta din familia Ginger care in ultimii ani a suscitat interesul cercetatorilor. Principala substanta activa din compozitie este Curcumina. Numeroase studii asupra Curcuminei au demostrat proprietatile pozitive ale acesteia asupra organismului. Actioneaza benefic in afectiunile digestive si stimuleaza secretia biliara.

Fenelul (feniculul) este o planta aromatizanta folosita inca din antichitate ca remediu pentru problemele digestive. Primele utilizari pot fi atribuite parintelui medicinei, Hipocrat. Fenelul contine uleiuri esentiale care cresc pofta de mancare si stimuleaza secretia enzimelor digestive, imbunatatind digestia si absorbtia. Principala substanta activa din semintele de fenicul o reprezinta terpenoidul numit anetol, care inhiba spasmele tractului digestiv. Este benefic in indigestii, constipatie, dureri abdominale si ajuta la eliminarea toxinelor din organism. Are, de asemenea, proprietati diuretice, antimicrobiene si analgezice.

Bromelaina este denumirea pentru un grup de enzime puternice care descompun proteinele si se gaseste in ananas. Bromelaina a fost descoperita in anul 1957 si de atunci a fost intens studiata. Imbunatateste actiunea unor enzime digestive cum ar fi Tripsina sau Pepsina.
Se stie, ca pe masura ce imbatraneste, organsimul nostru secreta din ce in ce mai putine enzime. Activitatea enzimatica poate fi micsorata si de stres sau de epuizare. Simptomele majore care indica o insuficienta enzimatica sunt: arsuri si leziuni la stomac, indigestie, senzatia de greutate in stomac, balonarea, gazele, oboseala dupa odihna, diareea, intoleranta la alimente, pierderea apetitului, etc... Cercetarile au demonstrat efectul pozitiv al consumarii unor enzime digestive care pot imbunatati procesul digestiv si elimina toxinele. O deficienta prelungita a enzimelor digestive poate duce la inflamatii cronice, halitoza, obezitate, migrene.
Deseori, la originea unor probleme de sanatate se afla o disfunctie a sistemului digestiv. Daca in trecut problemele digestive erau practic necunoscute, in zilele noastre frecventa lor este tot mai mare. Un rol esential in procesul de digestie il au enzimele digestive, care optimizeaza transformarea alimentelor pentru o mai buna asimilare. Fiecare enzima are un rol bine definit. De exemplu Proteaza digera proteine, Amilazele descompun carbohidrati, Lipazele grasimile si Lactazele produsele lactate. Unii autori considera ca ne nastem cu o anumita cantitate de enzime si ca murim atunci cand aceasta rezerva se epuizeaza. Cert este ca activitatea enzimatica este influentata de numerosi factori: parazitoze, tabagism, cofeina, consumul de medicamente, alimentatia neadecvata, dezechilibrul acido-bazic, absenta acidului clorhidric din stomac, etc.
Digestive Enzymes este un produs benefic nu numai in tulburarile digestive, dar protejeaza in general sanatatea. In absenta enzimelor, numite si biocatalizatori, scade rezistenta sistemului imnunitar, imbolnavirile survin usor, vindecarile se petrec mai greu si sunt accelerate procesele de imbatranire.

Un flacon Digestive Enzymes are 100 de tablete si costa 85.69 lei (cel mai mic pret de distributie).

Se administreaza 3 tab/zi:

1-1-1 in timpul mesei

Obs.:

- Favorizeaza asimilarea mineralelor Calciu si Fier, precum si a vitaminei B12

Componente
Valoare
Unitate
Pancreatina
75
mg
Pepsina
17.5
mg
Betaina HCL
10
mg
Diastaza
10
mg
Papaina
5
mg
Acid glutamic
25
mg
Turmeric
37, 5
mg
Seminte de fenicul
75
mg
Bromelaina
12, 5
mg
Proteaza
7, 5
mg
Afectiuni si simptome in care actioneaza
Mod de folosire
Adult (18-50 ani) - preventiv
0-1-0
Aerofagii
1-1-1
Aparat digestiv
1-1-1
Balonare
1-1-1
Colita, colon iritabil
1-1-1
Constipatie
1-1-1
Diabet (reglare glicemie)
1-1-1
Diaree, enterita, enterocolita
1-1-1
Digestie buna
1-1-1
Digestie buna copii
1/2-1/2-1/2 in timpul mesei
Dischinezie biliara
1-1-1
Diuretic in af. renale/ prostata
1-0-1
Indigestie
1-1-0 in t. mesei
Mahmureala (prevenire)
2 tablete inainte si dupa chef
Parazitoza intestinala
1-1-1 in mesei cu 1/2 h (la 15 zile dupa adm. ParaProtex sau Garlic Caps)
Legenda: 1-1-1 = 1 dimineata, 1 la pranz, 1 seara.