Digest Ease - produs pentru digestie usoara

Rating: 3.7/5 (120 voturi)

77.55 RON
Tva:
24%
Cod produs:
FL0111
Puncte Bonus:
156
Cantitate:
100 TABLETE
Cantitate:
Trimite unui prieten

Numele dvs.:*
E-mail dvs.:*
Email prieten:*
Abonare newsletter

Email:*

DIGEST EASE - complex de enzime pentru probleme digestive

   Tulburarile digestive nu sunt un apanaj al varstei inaintate, ci pot aparea in orice perioada a vietii. Digestia, ca parte integranta a schimburilor metabolice, are doua roluri fundamentale... Pe de o parte, prin descompunerea substantelor compuse, inabsorbabile, provenite din alimentatie, furnizeaza moleculele simple, necesare producerii energiei si cresterii si care numai in aceasta forma pot fi absorbite in organism. Pe de alta parte, ca segment al sistemului imunitar, omoara bacteriile (cu ajutorul sucului gastric), respectiv impiedica absorbtia unor compusi inadecvati, evitand astfel aparitia unor reactii imune.

   Procesul de digestie incepe in cavitatea bucala. La acest nivel, dupa o masticatie corespunzatoare, alimentul vine in contact cu saliva. Aceasta face posibila deglutitia si digerarea amidonului (cu ajutorul amilazei salivare) si, nu in ultimul rand, dezinfectia usoara a alimentelor. Continutul proteic al pastei ajunse in stomac va fi "luat in primire" de acidul clorhidric din sucul gastric, respectiv de pepsina, enzima activata de acidul clorhidric. Unii autori considera ca aceasta faza nu este indispensabila, deoarece si enzimele complexe de la nivelul intestinului subtire (tripsine, peptidaze) sunt capabile si acestea de digerarea proteinelor. Pe langa digestia proteinelor, are loc cea a glucidelor (datorita enzimelor amilaza, maltaza, lactaza, zaharaza) si descompunerea lipidelor (cu ajutorul lipazei), urmand absorbtia elementelor descompuse.

   Enzimele sunt produse da pancreas si de mucoasa intestinala. Tulburarile digestive aparute pot fi corectate mai usor cu ajutorul enzimelor digestive aduse din extoriorul organismului. In acest sens, in medicina se folosesc da multe ori enzimele de provenienta animala, care au numeroase efecte nedorite. Exista insa si o alta posibilitate: un produs cu ingrediete exclusiv de provenienta vegetala care asigura un ajutor eficient in digestia tuturot tipurilor de alimente. Aceste tip de enzime ajuta chiar si in digestia unor elemente nutritive utile, care nu pot fi prelucrate de catre organism. In aceasta situatie este celuloza, constituent al peretilor celulelor vegetale, care, in caz de digerare incompleta, provoaca balonare.

   Complexul de enzime din preparatele naturiste moderne este produs de o ciuperca numita Aspergilus Oryzae. Acest complex are efect proteolitic, amiolitic, lactazic, lipolitic, celulolitic, pectinolitic, fosfatazic si nucleolitic pe tot traseul tubului digestiv. Cu ajutorul acestui preparat se poate preveni si trata aproape orice tip de tulburare digestiva.


Un flacon de Digest Ease are 100 de tablete si costa 77.55 lei (cel mai mic pret de distributie).

Se administreaza 3 tab /zi in timpul meselor:

1-1-1

Obs.:

- Reduce absorbtia lipidelor.

- La tratamentul adjuvant al obezitatii se recomanda in paralel cu exercitii fizice.

- Se consuma in timpul meselor sau dupa mese.

- Nu se recomanda bolnavilor de ulcer.

Componente
Valoare
Unitate
Enzime Digezyme Fungal
100
mg
Activitate proteolitica minim
600
UI
Activitate amilolitica: Alfa-amilaza minim
2400
UI
Amilomaltoza minim
50
UI
Activitate lipolitica minim
100
UI
Activitate celulolitica minim
25
UI
Activitate lactazica
400
UI
Afectiuni si simptome in care actioneaza
Mod de folosire
Adult (18-50 ani) - preventiv
0-1-0
Aerofagii
1-1-1
Aparat digestiv
1-1-1
Balonare
1-1-1
Colita
1-1-1
Colon iritabil
1-1-1
Constipatie
1-1-1
Diabet (reglare glicemie)
1-1-1
Diaree, enterita, enterocolita
1-1-1
Digestie buna
1-1-1
Digestie buna copii
1/2-1/2-1/2 in timpul mesei
Dischinezie biliara
1-1-1
Giardia
1-1-1 (cel putin 1 flac.)
Indigestie
1-1-0
Parazitoza intestinala
1-1-1(cel putin un flac.)
Mahmureala (prevenire)
2 tablete inainte si dupa chef
Legenda: 1-1-1 = 1 dimineata, 1 la pranz, 1 seara.