Pro Selenium

Rating: 2.6/5 (74 voturi)

32.89 RON
Tva:
24%
Cod produs:
FL0044
Puncte Bonus:
64
Cantitate:
60 TABS
Cantitate:
Trimite unui prieten

Numele dvs.:*
E-mail dvs.:*
Email prieten:*
Abonare newsletter

Email:*

PRO SELENIUM -antioxidant excelent pentru cresterea imunitatii-anticancerigen, rol important in spermatogeneza

 Efectele benefice ale seleniului sunt deja binecunoscute. Rezultatele unor cercetari efectuate in tari dezvoltate au demonstrat ca seleniul face parte din substantele antioxidante cu un rol deosebit de important in mentinerea sanatatii.

Seleniul impiedica sau cel putin incetineste imbatranirea tesuturilor. Neutralizeaza efectul unor substante cancerigene, protejand astfel organismul de bolile maligne. Este foarte util pentru mentinerea functiei de secretie a pancreasului si pentru mentinerea elasticitatii tesuturilor.

Utilizarea Seleniului se recomanda femeilor in perioada de menopauza, deoarece amelioreaza bufeurile (valurile de caldura) si starea de indispozitie generala. Barbatii au nevoie de Seleniu in cantitati mai mari, deoarece acesta se concentreaza in mare masura in testicule si canalele serninale, in timpul ejacularii pierzandu-se cantitati considerabile de Seleniu. Seleniul contribuie la prevenirea si tratamentul matretii. Are efect sinergic cu vitamina E, potentandu-se reciproc. Administrarea lor simultana are o eficienta mult mai mare decat luate singular, contribuind la mentinerea functionalitatii inimii si a sistemului imunitar.

Solul Noii Zeelande este sarac in Seleniu si de aceea populatia din zona sufera de insuficienta cardiaca si musculara. Nevoile de Seleniu ale acestei populatii se compenseaza prin importul de grau din Australia. Tot lipsa de Seleniu provoaca si frecventele mio-cardiopatii, care au o incidenta crescuta in regiunea Keshan din China, de unde provine si denumirea de boala Keshan.

Sursele naturale de Seleniu sunt: germenii de grau, taritele, ceapa, rosiile, fructele de broccoli si pestele ton. Aportul deficitar de Seleniu duce la scaderea rezistentei organismului fata de boli.

Atentie! Depasirea dozei maxime se admite numai la recomandarea medicului si sub controlul acestuia, fiindca supradozarea poate determina efecte secundare neplacute.


Un flacon de Pro Selenium are 60 de tablete si costa 32.89 lei (cel mai mic pret de distributie).

Se administreaza 2-3tab/zi:

1-1-1

Atentie! Depasirea dozei maxime se admite numai la recomandarea medicului si sub controlul acestuia, fiindca supradozarea poate determina efecte secundare neplacute.

Componente
Valoare
Unitate
Seleniu (din seleniumetionina si selenat de sodiu)
50
mcg
Afectiuni si simptome in care actioneaza
Mod de folosire
Alopecie
0-0-1
Antioxidant
0-0-1
Aparat digestiv
0-0-1
Bufeuri
1-0-1
Cancer de piele
1-0-1
Cancer la prostata
1-1-1
Chelie (preventiv)
0-0-1
Diabet (reglare glicemie)
0-0-1
Insuficienta cardiaca
0-0-1
Intoxicatie cu gaze esap. si fum
0-0-1
Intoxicatie cu plumb
1-0-1
Imbatranire tesuturi (intarz.)
0-0-1
Incaruntirea parului
0-0-1
Matreata (prevenire, tratare)
0-0-1
Menopauza
0-0-1
Par sanatos (intretinere)
0-0-1
Persoana in varsta - preventiv
0-0-1
Sterilitate
0-1-1
Legenda: 1-1-1 = 1 dimineata, 1 la pranz, 1 seara.