Power Mins - produs naturist mineralizant pentru activitati intense fizice si psihice

Rating: 3.3/5 (115 voturi)

55.22 RON
Tva:
24%
Cod produs:
FL0066
Puncte Bonus:
112
Cantitate:
100 TABLETE
Cantitate:
Trimite unui prieten

Numele dvs.:*
E-mail dvs.:*
Email prieten:*
Abonare newsletter

Email:*

 

POWER MINS -minerale naturale pentru osteoporoza, spasmofilie, nervozitate, suport pentru activitati intense fizice si psihice

 

   Forul international Food and Drug Administration din SUA a stabilit, cu zeci de ani in urma, necesasul zilnic recomandat: un numar de 6 elemente. Acestea sunt: Calciu, Fier, Magneziu, Fosfor, Zinc si Seleniu. Alaturi de acestea, pentru mentinerea sanatatii si functionarea ireprosabila a mecanismelor biologice, mai sunt absolut necesare inca cel putin 12 elemente foarte cunoscute. Acestea sunt: Clor, Crom, Cobalt, Cupru, Fluor, Iod, Mangan, Molibden, Potasiu, Sodiu, Sulf si Vanadiu, care poarta denumirea de elemente active. Literatura de specialitate cuprinde mii de pagini despre efectele diferitelor minerale sau oligoelemente. In cele ce urmeaza, din lipsa de spatiu, va trebui sa rezumam doar in cateva fraze importanta fiecaruia dintre ele.

   Calciul si Fosforul sunt minerale implicate in mentinerea sanatatii oaselor si a danturii. In acelasi timp, calciul si magneziul au un rol foarte important in functionarea aparatului cardiovascular. Calciul contribuie la absorbtia fierului si are rol in transmiterea corespunzatoare a excitatiilor nervoase. Magneziul este indispensabil activitatii sistemului nervos central si musculaturii, avand un rol important in procesul metabolic prin care glucoza se transforms in energie. In lipsa Cromului, metabolismul glucidic nu este eficient. Cobaltul, asemanator Fierului, este indispensabil in procesul de formare a globulelor rosii.

   Fara Cupru, fierul nu poate fi inglobat in hemoglobina. Iodul este absolut necesar pentru functionarea glandei tiroide. Manganul sustine activitatea corespunzitoare a unor enzime gastrice si, de asemenea, are importanta mare in eliminarea toxinelor. Molibdenul isi aduce aportul la metabolismul glucidic si lipidic si, in acelasi timp, este un component important al enzimei care asigura utilizarea fierului. Potasiul in combinatie cu sodiul regleaza echilibrul hidro-electrolitic al organismului, normalizeaza ritmul cardiac si contribuie la eliminarea metabolitilor inutili.

   Seleniul, la fel ca si vitamina E, este un antioxidant important si deci incetineste imbatranirea tesuturilor, avand rol in prevenirea formarii tumorilor maligne. Zincul controleaza si dirijeaza procesele metabolice, activitatea enzimelor, mentine integritatea celulelor si este indispensabil pentru sinteza proteinelor.


Un flacon de Power Mins are 100 de tablete si costa 55.22 lei (cel mai mic pret de distributie).

Se administreaza 1-2 tab/zi:

1-0-1

Componente
Valoare
Unitate
Calciu (din carapace de scoica si citrat)
250
mg
Magneziu (oxid si aspartat)
150
mg
Potasiu (citrat si aspartat)
24, 75
mg
Zinc (chelatat cu aminoacizi)
7, 5
mg
Mangan (chelatat cu aminoacizi)
7, 5
mg
Fier (fumarat)
4
mg
Cupry (chelatat cu aminoacizi)
0, 5
mg
Iod (din alge marine)
20
mcg
Seleniu (seleniu metionina si selanat de sodiu)
20
mcg
Crom (picolinat)
50
mg
Molibden (chelatat cu aminoacizi)
125
mcg
Afectiuni si simptome in care actioneaza
Mod de folosire
Activitate fizica (stimulare)
1-0-1
Adolescent 14-18 ani - prev.
0-0-1
Afect. cardiace (acord cardilog)
1-0-1
Alcoolism
0-0-1
Anemie feripriva
0-0-1
Anticoncept. (comb. ef. neg.)
1-0-1
Aritmie cardiaca
0-0-1
Astenie
0-0-1
Carcei
0-0-1
Cardiopatie ischemica
1-0-1
Crampe musculare
1-1-0
Crestere (stimulator)
0-0-1
Decalaj fus orar
1 dupa 5 ore zbor
Deficit Ca, Mg (asim., fixare)
1-0-1
Dependenta de droguri
1-0-1
Depresie
0-0-1
Dinti sanatosi
0-0-1
Eczeme
0-0-1
Enduranta (rezistenta la efort)
1-0-1
Febra musculara (prevenire)
1-0-1
Menopauza
1-0-1
Nervozitate
1-0-1
Osteoporoza
1-0-1
Persoana in varsta - preventiv
0-0-1
Picioare reci
0-0-1
Rahitism
1-0-1
Rau de mare, av., mas. (prev.)
1-0-1
Ritm card. (lipsa Ca, Mg, K)
1-0-1
Scrasnit din dinti
0-0-1
Sindrom premenstrual
0-0-1
Spasmofilie
0-0-1
Varice
0-0-1
Varsat de vant
0-0-1
Legenda: 1-1-1 = 1 dimineata, 1 la pranz, 1 seara.
Iarna si produsele Calivita

 Pregatiti-va de iarna!


   Rolul sistemului imunitar este acela de a ne proteja orga­nis­mul. Funcţionarea optimă a sistemului imunitar se subîn­ţe­lege (dacă nu avem vreo problemă cronică prelungită de să­nătate); ba chiar suntem „ofensaţi" dacă ne confruntăm cu vreo durere de cap, febră sau răceală într-un moment ne­po­trivit. Nu ne dăm seama de importanţa acestei părţi perfect armonizate a cor­pului nostru decât atunci când suferim sau suntem martorii unei situaţii inconfortabile cauzate de o pro­blemă imunitară dobân­dită sau moştenită genetic.

Trebuie spus că avem o imunitate natu­rală şi una dobândită. Aceasta înseamnă că, într-o anumită măsură, avem parte de protecţie chiar de la naştere, însă partea cea mai semnificativă este „învăţată" pe parcursul vieţii. Multiplicarea microbilor, a viruşilor, bacteriilor, ciupercilor şi a diferi­ţilor paraziţi care pătrund în organismul nos­tru este blocată de proteinele antibac­teriene şi de celulele imunitare (care sunt capabile să distrugă materialul infecţios şi intruşii), care fac parte din sistemul nostru imunitar şi din alte substanţe. Practic, aces­tea sunt componentele imunităţii naturale, însă unele dintre ele participă şi la func­ţio­narea imunităţii dobândite. Mai întâi, de­tectăm microorganismele dăunătoare pe ca­re nu le cunoaştem, apoi le „învăţăm" şi le distrugem. Mai mult, le putem recu­noaşte pe viitor, acest principiu stând la ba­za conceperii vaccinurilor: dacă introducem un virus slăbit în organism, prin intermediul vaccinării, mai târziu vom fi capabili să lup­tăm mult mai rapid şi mai activ cu acesta.

Echilibrul funcţionării sistemului imunitar depinde de aprovizionarea cu energie a di­feritelor celule, leucocite şi celule killer. Toa­te acestea ne solicită enorm organismul, necesitând o cantitate foarte mare de ener­gie, prin urmare corpul are nevoie şi de aju­torul nostru activ. Aşa cum suntem atenţi la modul în care ne alimentăm şi la igiena personală, tot aşa şi sistemul nostru imu­nitar merită o atenţie şi o grijă continuă – lui îi datorăm viaţa noastră, zi de zi.

Odată cu schimbarea anotimpurilor, se schimbă şi imunitatea noastră. Toamna es­te perioada în care organismul se pre­gă­teşte pentru lunile de iarnă. În această pe­rioadă stochează substanţele im­por­tante care vor fi esenţiale pentru protecţia din timpul lunilor de iarnă. Este foarte im­por­tant să participăm în mod conştient la această pregătire! În ziua de astăzi, toată lumea este în căutare de soluţii simple şi ra­pide, care sunt posibile da­to­rită produ­selor complexe! Principiul general este a­cela că su­pli­mentele alimentare nu pot în­lo­cui o alimentaţie sănătoasă, ci o pot doar suplimenta şi sprijini. În consecinţă, mulţi dintre noi se pot gândi că nici nu sunt aşa de importante, din moment ce nu sunt in­dis­pensabile, dar scăderea drastică a cali­tăţii alimentelor, stresul în continuă creş­te­re şi poluarea mediului înconjurător, toate acestea fac necesară suplimentarea. Există substanţe active pe care organismul le poa­te acumula şi substanţe ce sunt eli­mi­nate rapid. În plus, trebuie să ţinem cont de fap­tul că solicitarea crescută a organismului şi necesităţile sale variază şi în funcţie de stadiile şi situaţiile de viaţă. Cele din tine­reţe diferă de cele de la vârsta a treia, sunt influenţate în diferite grade de stresul men­tal şi fizic, iar în perioada sarcinii şi alăp­tării sunt supuse unor modificări suplimentare.

Baza prevenţiei este un mod sănătos de viaţă şi o alimentaţie echilibrată, care im­plică un aport adecvat de minerale şi vita­mine de calitate. Full Spectrum este un pro­dus complex, care se adresează proce­selor fiziologice ce ajută la utilizarea ingre­dientelor sale. Poate reprezenta un ener­gizant imunitar perfect; componentele sale asigură necesarul zilnic de minerale şi vita­mine al unui adult activ.
Aproape în fiecare zi auzim că trebuie să facem mişcare şi să ducem o viaţă mai activă. E logic că, dacă ducem o viaţă acti­vă, consumul şi cererea de energie vor creş­te. Super Mega 50 poate fi un ajutor bine venit: în caz de efort crescut, poate satisface nevoile organismului, indiferent că este vorba de efort mental intens, de practicarea unui sport sau de efort fizic. Se recomandă nu numai în cazurile mai sus men­ţionate, ci şi în lunile de toamnă, deoarece are o com­poziţie ideală pentru pregă­tirea organismului pentru sezonul rece.

CaliVita nu a uitat nici de fe­me­ile care îşi doresc copii în viitorul apro­piat şi de gravide: produsul New Life a fost conceput special pentru ele. Se ştie că ne­vo­ile organismului cresc atunci când acesta este pe cale de a da naştere unei noi vieţi, motiv pentru care este foarte important să ne pregătim în prealabil corpul pentru concepţie. Trebuie subliniat că New Life conţine vitamine şi minerale într-o calitate şi calitate care nu doar că satisfac necesarul zilnic al organismului, ci pot fi şi stocate pentru a pregăti corpul pentru iarnă.

Clinicaverde.ro partener CaliVita s-a gândit, de asemenea, şi la ne­cesarul de vitamine al persoanelor în vârstă şi al celor foarte tinere. Produsele cu multi­vitamine concepute special pentru copii sunt, de exemplu, Lion Kids Punch whith vitamin D  şi Infant Formula, în timp ce Senior Formula este destinat în special ce­lor de peste 50 de ani.

Până acum am dis­cutat despre pro­du­sele com­plexe cu vitamine, acum este timpul să vorbim şi despre minerale. Când facem mişcare, nivelele de mi­nerale din orga­nism încep să scadă, prin ur­mare impor­tan­ţa lor este de netăgăduit.

Consumul insuficient de lichide este o problemă larg răspândită în ziua de astăzi, care împiedică mineralele din alimente să fie dizolvate şi utilizate în mod optim de organism. Chiar şi în cazul unui aport adecvat de lichide, fructele şi legumele cultivate în soluri intens exploatate nu ne pot furniza necesarul de minerale.

Pentru a evita toate acestea, ne putem completa alimentaţia cu suplimente alimentare. Însă nu este totuna ce materii prime foloseşte producătorul pentru a extrage substanţele necesare. Pentru suplimentare, avem nevoie de produse de o calitate excelentă şi cu o compoziţie deosebită, aşa cum sunt cele din gama CaliVita (dintre produsele pe bază de minerale putem aminti Power Mins sau MagneZi B6): în cadrul procesului de fabricare a acestora am inclus substanţele active în forma cel mai uşor utilizabilă de către organism.

Bineînţeles, pe lângă produsele menţionate mai înainte, CaliVita oferă multe alte produse ce conţin vitamine şi minerale, aşa că oricine poate găsi cu uşurinţă un produs care să-i satisfacă ne­voile. Iar acest lucru are o importanţă deosebită toamna, când tre­buie să ne pregătim sistemul imunitar pentru iarnă!

 

Clinicaverde.ro partener Calivita va ofera cel mai bun raport calitate-pret.