ZenThonic

    ZenThonic este un supliment alimentar complet, care ajuta la fortificarea si la detoxifierea organismului, precum si la încetinirea proceselor de îmbatrânire. Contribuie la pastrarea sanatatii începând de la nivel celular.

 

   Principalul ingredient al produsului este Garcinia Mangostana sau mangosteen. Nu se cunoaste exact originea mangostanei, dar se presupune ca provine din Asia de Sud, din insulele Sunda. Creste doar în regiunile tropicale cu temperaturi extrem de ridicate, din acest motiv fiind putin cunoscuta în Europa. Arborele ajunge la maturitate abia dupa 10 ani. Fructul este deosebit de atragator si are un gust delicios.

De multa vreme, mangostana a constituit obiectul de studiu al cercetatorilor. Lucrarile recente au demonstrat ca este benefica în prevenirea sau chiar stoparea a numeroase afectiuni, cum ar fi: cancerul, diabetul zaharat, bolile cardiovasculare, boala Alzheimer si alte afectiuni cronice.

 

Mangostana este singurul fruct care contine peste 40 de xantone. Xantonele constituie cei mai puternici antioxidanti descoperiti pâna în prezent, iar efectele lor benefice asupra organismului sunt multiple: mentin echilibrul microbiologic, asigura buna functionare a sistemului imunitar, pastreaza flexibilitatea articulatiilor. De asemenea, au actiune antidepresiva, antiinflamatoare, sunt vasorelaxante. Extractul de mangostana actioneaza si împotriva dezvoltarii celulelor canceroase.

   Strugurii contin proantocianidine, antioxidanti deosebit de puternici. Extractul din struguri poate inhiba enzima specifica responsabila de diviziunea necontrolata a celulelor si, deci, de dezvoltarea cancerului.

 

   Capsunile contin din abundenta fitonutrientul quercitina, care poate induce autodistrugerea programata a celulelor canceroase umane. Acest proces, numit apoptoza, este deosebit de important, deoarece este una din principalele modalitati prin care organismul elimina celulele degenerate.

 

   De sute de ani, merisorul este utilizat pentru prevenirea formarii pietrelor la rinichi. Si în zilele noastre se recomanda pentru tratarea infectiilor urinare, precum si pentru eliminarea toxinelor din sânge.

 

   Zmeura este o excelenta sursa de vitamina C si mangan, de vitamine B, potasiu si cupru. Este deosebit de bogata si în acid elagic, care neutralizeaza actiunea radicalilor liberi.

 

   Ciresele contin, de asemenea, flavonoide care distrug radicalii liberi din organism. Scad nivelul acidului uric din sânge, prevenind astfel guta.

 

   Marul contine antioxidanti care au un rol important în încetinirea proceselor degenerative specifice îmbatrânirii. Actiunea benefica a merelor asupra sanatatii este bine cunoscuta.

 

   Afinele sunt deosebit de bogate în antioxidanti care reduc absorbtia glucozei în intestine, cresc metabolismul glucidic, scad nivelul colesterolului. De asemenea, îmbunatatesc activitatea cerebrala si vederea pe timp de noapte.

 

   ZenThonic, prin componentii sai, ajuta la mentinerea greutatii optime detoxificând si curatind organismul, accentuând efectul dietelor lichide. Este un supliment esential si în curele de slabire. Regleaza nivelul de grasimi si glucoza din sânge.

» inapoi