Slim Formula

    In societatile cu un nivel ridicat de trai, obezitatea a luat proportii epidemice. Cauzele acestui fenomen au fost analizate de nenumarate ori în paginile revistei noastre. În general, aceste societati învinuiesc populatia de lipsa de cumpatare si „lacomie“. Foarte rar se fac însa auzite autocriticile care, macar în parte, releva tarele originare ale societatii de consum implicate în fenomenul amintit.

 

   In general, mass media nu mentioneaza tendinta lumii în plin proces de globalizare de a promova un stil de viata orientat spre succes si competitie si nu se vorbeste decât foarte rar despre expunerea la stres, despre substantele chimice, aromatizantii, conservantii si colorantii sintetici din alimente, organisme modificate genetic, alimente saracite de nutrienti, însa aspectuos ambalate. Daca, totusi, se întâmpla ca aceste observatii sa razbata pâna la cititori, atunci factorii responsabili dau vina pe altcineva. Astazi, în scoli si în preajma lor nu se mai gasesc decât bauturi tip cola, racoritoare carbogazificate cu zaharuri si alimente fast-food, cu efecte deosebit de nocive asupra sanatatii. Chiar daca, extrem de rar, sunt puse în vânzare si bauturi sau mâncare sanatoase, adolescentii nici nu vor sa auda de acestea, caci, în zilele noastre, meniul acceptat este doar cel numit „junk-food“, promovat atât de agresiv în reclame.

Consecintele, exprimate nu numai în kilograme, sunt grave! Tot mai frecvent, semnele unei alimentatii neadecvate sunt vizibile deja în copilarie, iar categoria de vârsta mijlocie sau cea vârstnica nu numai ca este în general supraponderala, dar se confrunta cu obezitatea si cu problemele serioase de sanatate ce deriva de aici — lupta cu boala.

 

Ce putem face în astfel de situatii?
În primul rând, în limita posibilitatilor, trebuie sa consumam alimente si nutrienti naturali si sa încercam sa scapam de stres, consecinta a modului alert de viata al secolului 21. În acest scop, cea mai potrivita cale este cea numita wellness.

 

   Experientele ultimelor zeci de ani dovedesc ca dietele severe, sarace în calorii si substante nutritive vitale, nu au rezultate de durata. Datorita asa-numitului efect jo-jo, kilogramele pierdute se reîntorc cu altele în plus, masa musculara scade ca urmare a dietei exagerate, ceea ce, în continuare, are drept consecinta cresterea în greutate. Din acest motiv, dispozitia noastra psihica se deterioreaza si devenim depresivi. De ce se întâmpla toate acestea? În primul rând, probabil datorita faptului ca aceste cure de slabire nu iau în considerare factorii emotionali, psihici si socioculturali ca fiind principalele cauze ale obezitatii. Daca abordam obezitatea doar sub aspect fizic, nu putem obtine rezultate de durata!

 

   În al doilea rând, deoarece, în general, diferitele cure de slabire nu tin cont de existenta bio-informatiilor vitale si de ciclul energetic. De asemenea, majoritatea persoanelor care tin cure de slabire evita exercitiile fizice si, deseori, nu sunt constiente de rolul esential al detoxifierii organismului prin consumarea unei cantitati suficiente de apa.

 

CaliVita a fabricat un nou produs, Slim Formula, care, prin compozitia sa, ofera un ajutor eficient în cazul curelor de slabire.

 

Cum actioneaza?
   Slim Formula contine într-o calitate si cantitate optime substante unanim recunoscute ca fiind detoxifiante, care stimuleaza digestia si absorbtia intestinala, accelereaza procesele metabolice ale organismului si, prin urmare, pierderea în greutate. În acelasi timp, protejeaza organismul împotriva riscului unei acidifieri datorate pierderii bruste de greutate. Slim Formula contine: extract de ceai verde, ghimbir, turmeric, pulbere de chimen dulce, cactusul Nopal, bogat în fibre alimentare si minerale, extract de Garcinia cambogia, care abunda în hidroxicitrati, datorita carora scade pofta de mâncare si creste energogeneza. Dintre toate tipurile de ceai, ceaiul verde contine cea mai mare cantitate de polifenoli. Polifenolii sunt antioxidanti deosebiti. În plus, ceaiul verde are proprietati catabolice si de stimulare a energiei, fara sa accelereze bataile inimii. Termogeneza este procesul de utilizare a caloriilor de catre organism pentru cresterea energiei, proces prin care se „ard“ mai multe grasimi. Ghimbirul are rol în termogeneza, este energizant si stimuleaza metabolismul, motiv pentru care este inclus în compozitia suplimentului alimentar Slim Formula. Curcuma stimuleaza secretia bilei la nivel hepatic si, astfel, contribuie la o digestie optima si la curatirea intestinelor.

 

   Secretia crescuta de bila poate scadea nivelul colesterolului sanguin, deoarece colesterolul este unul din elementele componente importante ale bilei si, astfel, când ficatul secreta bila, utilizeaza surplusul de colesterol. Semintele de chimen, printre altele, fortifica stomacul, favorizeaza expulzarea gazelor din intestine, au efect antispastic, stimuleaza procesele metabolice, sunt diuretice si previn îngrasarea. Cactusul cu tepi, Nopalul, participa la reglarea glicemiei, scade nivelul grasimilor din sânge, stimuleaza digestia cu ajutorul enzimelor pe care le contine, participa la functionarea ficatului, curata colonul, armonizând astfel functionarea aparatului digestiv si, datorita efectelor enumerate, joaca un rol important în reglarea greutatii corporale. Din compozitia produsului Slim Formula mai fac parte înca doua substante care stimuleaza reducerea greutatii corporale si termogeneza: cromul (sub forma chelatata) si L-carnitina (un aminoacid care „arde“ grasimile si elibereaza energie).

 

Prin ce se deosebeste Slim Formula de alte suplimente alimentare comercializate?
   Slim Formula este un produs complex, care contribuie la reducerea greutatii corporale. Consumul de durata al acestui produs poate avea drept rezultat un aspect fizic mai placut, în masura în care si noi suntem dispusi sa schimbam ceva în modul nostru de viata. Deoarece experienta începe de la organele gustative si olfactive, aroma si gustul tabletelor suplimentului alimentar Slim Formula sunt placute, spre deosebire de alte produse similare. Uleiurile volatile existente în extractele de plante din compozitie confera tabletelor o aroma si un gust agreabile. Aceasta proprietate nu este determinanta din punct de vedere al eficientei produsului, însa contribuie la consumarea acestuia cu placere. Contrar altor produse de „ardere“ a grasimilor, principala functie a produsului Slim Formula este detoxifierea organismului, stimularea digestiei si a absorbtiei, excretia, degajarea tesuturilor conjunctive si intensificarea metabolismului.

 

Care va fi rezultatul final?
1. reducerea greutatii corporale, modelarea siluetei
2. rezistenta, prospetime
3. detoxifiere, eliminarea reziduurilor
4. îmbunatatirea digestiei, restabilirea functiilor intestinale
5. o dispozitie mai buna, stare de multumire
6. redobândirea încrederii de sine
7. redobândirea unui aspect atragator

 

Concluzie
Slim Formula este un supliment alimentar care contribuie la reducerea greutatii corporale si la mentinerea acesteia, care ofera un ajutor pe termen lung tuturor celor care fac efectiv ceva pentru redobândirea greutatii corporale optime, adica pentru persoanele care efectueaza sistematic exercitii fizice. Componentii acestui produs complex actioneaza pe cale naturala si sinergic.

 

   Contribuie la reglarea metabolismului si la transformarea optima de catre organism a nutrientilor în energie (ATP). Rezultatul curei de slabire depinde de efectul exercitat de componentele acestui supliment alimentar asupra organismului, precum si de perseverenta persoanelor care consuma suplimentul alimentar.

 

Prof. dr. Szedlák -Vadócz Valéria

» inapoi