Rhodiolin – o viata normal fara stres, depresii, plina de energie

   Modul de viata modern, cu mese neregulate, tot timpul agitati, fara pauze duce la stres care   pare a fi factorul principal pentru bolile cronice si imbatranirea prematura.

   Clinicaverde.ro va propune o varianta la indemana cu care din fericire Mama Natura ne raspunde la aceasta provocare, o clasa unica de plante numite “adaptogene”.
                                     
   Adaptogenii sunt renumiti datorita efectului  de combatere a  stresului , iar suplimentele alimentare cu compusi naturali adaptogeni echilibreaza organismul, indeparteaza stresul , cresc capacitatea de concentrare sau memorare, fiind chiar indicati inclusiv soferilor.

   Adaptogenii au fost descoperiti de savantul rus dr. Nicolai Lazarev, care le-a dat si numele de “adaptogen”. In a “doua generatie”  de adaptogeni  a fost descoperita si rhodiola rosea dupa multe cercetari efectuate de Dr. Brakhman atat in Rusia cat si in Germania. In Rusia Rhodiola Rosea mai este cunoscuta si sub numele de “radacina de aur” si a fost folosita pentru a face fata la climatul rece din Siberia si la o viata fara stress.

   Suplimentele alimentare care contin rhodiola rosea au un efect puternic anti-imbatranire cu actiune adaptogena si antistres , ofera un echilibru deosebit in cazul stresului, este un protector al sistemului imunitar, amelioreaza sau restabileste apararea organismului fata de anumite boli, asigura imunotoleranta, supravegheaza activitatea sistemului imunitar fata de procesele maligne. Asigura echilbrul dintre sistemul imunitar si cel hormonal, mentinand astfel homeostazia organismului.

   Persoanele care consuma suplimente cu Rodiola Rosea afirma ca sunt mai energici, mai veseli, ca nu mai sunt stresati desi sunt constienti de evenimentele din jurul lor, ca le-a crescut capacitatea de munca si vigilenta , au un somn mai adanc si mai odihnitor.


   Rhodiola Rosea prin produsul naturist Rhodiolin normalizeaza si stimuleaza sistemul imunitar prin imbunatatirea celulelor imune T, creste rezistenta organismului la toxine. Un alt factor pentru care rodiola rosea imbunatateste sistemul imunitar este insa faptul ca indeparteaza stresul. Oamenii de stinta au descoperit ca stresul suprima imunitatea si distruge rezistenta organismului la diferite forme de atac, virusi sau bacterii.De asemenea , in urma stresului apar afectiuni care au devenit boli ale lumii moderne si anume:hipertensiune arteriale, accidente vasculare, diabet fapt ingrijorator cu atat mai mult cu cat s-a constatat ca varsta aparitiei acestora s-a micsorat , debutand inca de la varsta adolescentei ceea ce in trecut se costata extrem de rar.

   De aceea consumul de suplimente alimentare cu rodiola rosea – Rhodiolin este indicat pentru persoanele care:
- Au un servici solicitant si sunt stresati.
- Celor care in urma stresului au probleme sexuale
- Celor care se simt obositi, fizic si psihic.
- Celor care au nevoie de performante mentale, memorare.
- Celor care vor sa scape de starile de astenie, depresie sau nervozitate
- Soferilor auto, pilotilor de avioane, controlorilor de trafic.
- Celor care  le oscileaza valorile tensionale in urma stresului sau a unei vieti dezordonate.
- Celor carora glicemia se afla in pragul trecerii in faza de alarma catre diabet.
- Copiilor cu autism sau celor cu retard mintal.

» inapoi